La cină, soțul făcea mișto de bustul soției: „După 40 de ani seamănă cu cepele, îl privești și plângi”, dar răzbunarea ei e aur curat! Uite ce i-a zis femeia… L-a lăsat mut..

Această poveste a fost publicată de un redactor al site-ului Newsner , el spune că atunci când era

mic avea un unchi care obișnuia să le zică tot felul de glume ciudate, și mai spune că s-a gândit la unchiul lui atunci când a dat peste aceasta:

O familie stă la masa de seară. Fiul îl întreabă pe tată: ,,Tată, câte tipuri de „busturi” există la femei?”

Tatăl, surprins, răspunde: ,,Vezi tu, fiule, există trei feluri de busturi. Când au 20 de ani, pieptul femeilor

seamănă cu pepenii, rotunzi și fermi. Când au 30-40 de ani, el seamănă cu perele, încă drăguț, dar atârnă un pic. După 40 de ani el seamănă cu cepele.”

Fiul e surprins: ,,Cepele?”

Tatăl: „Da, le vezi și te fac să plângi”.

Povestea tatălui le-a înfuriat pe soția și fiica lui, așa că fiica a întrebat: „Mami, câte tipuri de „cocoșei” există?”

Mama, surprinsă, a zâmbit și a zis: ,,Dragă, un bărbat trece prin trei faze: când are 20 de ani este faza de stejar puternic, când are 30-40 de ani e ca un mesteacăn, flexibil, dar te poți baza pe el. După 40 de ani, e ca un brad de Crăciun”.

„Brad de Crăciun?”, a întrebat fiica, confuză. Mama a răspuns: „Da, mort de la rădăcină, iar globurile sunt doar decorative”

8 Lucruri de bază ce vor bărbații de la femei, dar nu vor spune niciodată

Ne-am obișnuit să credem că bărbații au întotdeauna dreptate în afirmațiile lor. Asta e cheia ce face diferența între bărbați și femei. Desigur, te consideri o fată cu mintea unui bărbat, mai

degrabă ai petrece timp cu băieții, pentru că fetele sunt prea complicate etc. Nemijlocirea și simplitatea ne fac viețile mult mai simple, dar dacă ți-aș spune că bărbații nu întotdeauna spun ceea ce cred, în special când vine vorba de relații serioase.

Da, bărbații nu își exprimă opinia în legătură cu ce vor de la o relație. Dar de ce să fie secret? Poate singurul răspuns ce putem lega de adevăr este că bărbații nu își cunosc propriile dorințe,

până când nu le primesc de la o femeie. Subconștinetul joacă un rol special în acest aspect, și câteodată trebuie să cercetezi ce se petrece în mintea unui bărbat.

Aceste acțiuni nu vor doar acapara atenția bărbatului, dar îți v-a îmbunătății relația și îl va face mai fericit. Te vei simți apreciată în cel mai scurt timp. Hai să vedem principalele lucruri pe care fiecare bărbat vrea ca femeia să le facă, dar nu le spune.

1.Arată-ți respectul. Acesta este primul lucru pe care bărbații îl vor de la o relație, dar nu toate femeile înțeleg sensul adevărat. Dacă vrei să îi arăți iubitului tău că îl respecți, i-a atitudine și arată-i că gândurile și sentimentele sale au importanță.

2.Cere-i ajutorul. Ești puternică și independentă și te poți duela cu orice: 4 sacoșe mari de zarzavaturi de la mașină până la casă; poți să repari lucruri, te pricepi la laptopuri și câte și mai câte. Oprește-te din acestă nebunie, lasă-l să-ți dovedească că el este bărbatul în casă. Nu mai este nimic de spus.

3.Oferă complimente. Da, nu numai femeile merită să audă vorbe frumoase, mai este încă o parte. Nu uita, complimentele trebuie să fie sincere; arată-i aprecierea ta, cu cuvinte drăguțe.

4.Fi un prieten. Relațiile se bazează pe suport. Chiar și cei mai puternici bărbați au nevoie de cineva să-i încurajeze în momentul în care dau greș. Să se simtă sprijiniți, e sentimentul pe care îl vor toți bărbații. Arată-i că ești mândră de el și vei primi o reacție surprinzătoare.

5.Fă un efort. Lasă-l să vadă că îți dai toată silința să fi cea mai bună pentru el. Pune ceva machiaj și alege-ți hainele cu înțelepciune înainte să vă întâlniți.

6.Cere sfaturi. Când nu ești sigură despre ceva important, este un bun mod de a arăta ca opinia lui contează. Un bărbat vrea să știe că ideile sale contează în viață și îl vei lua în serios.

7.Fă-l să se simtă apreciat. Întotdeauna să-i mulțumești pentru o seară petrecută la restaurant. Oferă-i ca recompensă un zâmbet sau un sărut, ca el să știe că este apreciat pentru ceea ce face. Dar nu exagera.

8.Fă-l să se simtă independent. Da, este foarte greu când sunteți împreună. Nu înseamnă că trebuie să-l lași în pace, fă-te geloasă și vei suferi mai devreme sau mai târziu. Nu uita că bărbații au nevoie de spațiul lor, pentru a se putea vedea cu prietenii, și să facă lucruri bărbătești.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.