L-a dat afară pe Alexandru Arșinel?! Anunțul serii în România. S-a aflat adevărul

Primarul general al Capitalei a reacționat după ce a fost criticat că l-a dat afară pe îndrăgitul actor Alexandru Arșinel de la Teatrul „Constantin Tănase”.

Astfel, Nicușor Dan susține că este vorba despre o nouă dezinformare.

Nicușor Dan, despre situația în care se află Alexandru Arşinel:

Are un contract! Primarul acuză o nouă dezinformare
Așadar, edilul a scris pe pagina sa de socializare că Alexandru Arşinel a fost dat afară doar din funcția de director artistic și este în continuare actor colaborator al teatrului.

„Precizări la o nouă dezinformare. Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs.

Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Acuzațiile lansate la adresa lui Nicușor Dan
Amintim că Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, l-a criticat dur pe Nicușor Dan pentru decizia respectivă și a spus că „ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate”.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicușor Dan cu Alexandru Arșinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înțelege. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.