Îți dai seama cine e? În anii ’90 seducea România și devenea una dintre cele mai cunoscute actrițe, iar azi arată așa ->

În anii ’90 una dintre primele telenovele difuzate la noi în țară făcea furori în rândul românilor. Însă după ce serialul a încetat, lumea a uitat-o pe protagonista telenovelei fenomen.

Iată cum arată Sclava Isaura la 63 de ani, după mai bine de 40 de ani de când s-au încheiat filmările la serial.

Serialul brazilian cu Lucelia Santos în rolul de Sclava Isaura a fost difuzat în peste 80 de țări iar actrița principală a devenit un star international al acelor vremuri.

Cum arată Sclava Isaura la 63 de ani
Toți românii au auzit dacă nu chiar văzut măcar o dată în viață de Sclava Isaura, una dintre primele telenovele difuzate la noi, la începutul anilor ’90. Se pare că această telenovelă nu a fost un fenomen doar la noi în țară, ci în lumea întreagă. Serialul brazilian, cu actrița Lucelia Santos în rolul principal, a fost difuzat în acele vremuri în peste 80 de tari, fapt ce a făcut din personajul Sclava Isaura să devină un superstar internațional.

Telenovela Sclava Isaura a fost produsă în Brazilia anilor ’70, însă în fostele state comuniste din Europa a ajuns imediat după ’90. Povestea de dragoste interzisă dintre o sclavă și stăpânul său i-a impresionat maxim și pe români.

Sclava Isaura a fost și printre primele seriale non-chineze pe care le-a acceptat până și televiziunea de stat din China, precum și prima telenovelă difuzată în URSS, între 1988 și 1989. Povestea Sclavei Isaura a ajuns și în SUA și Marea Britanie, iar actrița Lucelia Santos a câștigat inimile a milioane telespectatori.

În aceste condiții, nu e de mirare că actrița Lucelia Santos s-a luptat multă vreme să scape de imaginea de Sclava Isaura, rol ce a consacrat-o, dar în aceeași măsură a marcat-o pentru întreaga carieră.

Pentru a scăpa de acesta imagine de Sclava Isaura, actrița Lucelia Santos a pozat de două ori goală în Playboy, prima oară în 1980. Revista cu ea pe copertă s-a vândut extrem de bine, iar actrița a început să primească și alt gen de roluri, mai controversate, dovedind astfel tuturor că poate interpreta și alte genuri de personaje, diametral opuse față de Sclava Isaura.

Cu toate că a sa carieră de actriță de telenovele a fost marcată de acest rol, Lucelia Santos a mers mai departe și a rămas tot în lumea filmului. Mai mult decât atât, a trecut și la munca de producător pentru diverse alte seriale și filme.

Și cu toate astea, Lucelia Santos nu a uitat niciodată de fanii ei și este foarte activă pe rețelele de socializare. Are acum propria casă de producție, însă a renunțat la telenovele în favoarea pieselor de teatru. În plus, actrița a început în ultimii ani să practice budismul și yoga.

Cât despre viața sentimentală, despre Lucelia Santos se știe că a fost căsătorită de două ori. În prezent, actrița este divorțată și are un fiu din prima căsnicie, care a devenit tot actor de profesie – Pedro Neschling.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.