Irinel Columbeanu, de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral –>>

Irinel Columbeanu a trecut prin momente tensionate după ce a fost internat, de urgență, în spital.

Afaceristul a ajuns pe mâinile medicilor după ce a făcut un accident vascular cerebral.

Irinel Columbeanu a fost internat în regim de urgență la spitalul Elias din Capitală în urma unui accident vascular cerebral.

În aceste momente, situația este sub control, afaceristul a trecut cu brio peste această situație nefericită și se află în afara oricărui pericol.

Irinel Colmeanu a suferit un accident vascular cerebral

Conform Spynews, fostul afacerist se simte bine în aceste momente și că urmează să stea câteva zile internat pentru a elimina orice dubiu legat de starea lui de sănătate.

Se pare că, în ultima perioadă, Irinel Columbeanu a avut parte de mult stres, fapt care i-a adus și probleme grave de sănătate.

„După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu, conform sursei citate.

Pe data de 16 frebruarie, fostul soț al Monicăi Gabor și-a lansat cea de-a doua carte intitulată „Istoriile unui vehement”, după care a suferit accidentul vascular cerebral. Din

nefericire, afaceristul a mai întâmpinat o situație similară și acum câțiva ani, atunci când a suferit primul atac cerebral vascular.

Monica Gabor nu a venit la lansarea celei de-a doua cărți a fostului său soț
Dacă la lansarea primei cărți Monica Gabor a fost prezentă și l-a susținut pe fostul său soț, de data aceasta lucrurile au stat diferit, pentru că pe

data pe 16 februarie a lipsit.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus Irinel Columbeanu la acel moment.

Monic Gabor nu este singura prezență feminină care a lipsit de la evenimentul de lansare a cărții lui Irinel Columbeanu. De data aceasta, nici Romanița Iova și nici Brianna Caradja nu au fost prezente.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.