Irina Nicolae și Marius Vizer l-au adus pe Al Bano la ziua fiicei lor. Poze de la petrecere

Ziua de 2.02.2022 a fost cu atât mai specială pentru Irina Nicolae și Marius Vizer pentru că a fost
ziua de naștere a fiicei lor!

Scarlet Maria a împlinit patru ani și a primit o petrecere luxoasă, cu invitați numai unul și unul.

Celebrul Al Bano s-a numărat și el printre cei care i-au cântat „La mulți ani!” fetiței lui Marius Vizer.

Irina Nicolae, fosta solistă a trupei ASIA, și Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, prieten bun cu Vladimir Putin, au marcat cum trebuie cea mai importantă zi din viața lor. Pe 2 februarie, fiica lor, Scarlett Maria, a împlinit 4 ani, iar Al Bano i-a cântat „La mulți ani!”.
Căsătoriți din 2015, dar împreună din 2002, Irina Nicolae (43 de ani) și Marius Vizer (63 de ani) locuiesc la Budapesta de mulți ani.

Pe 2 februarie 2018 a venit pe lume Scarlet Maria, copilul care a devenit Universul lor, așa că în fiecare an aniversarea micuței devine prilej de sărbătoare, cu invitați aleși pe sprânceană.

În acest an, la ziua fetiței au fost prezenți, cum era de așteptat, Valentina Pelinel și Cristi Borcea, care nu sunt doar buni prieteni ai cuplului Irina Nicolae – Marius Vizer, dar și familie. Valentina și Cristi Borcea au fost cununați de Marius Vizer și de Irina Nicolae, la Budapesta, în anul 2018.

Valentina Pelinel a postat pe Instagram câteva fotografii de la ziua lui Scarlet. Blonda a purtat o salopetă roșie și apare la brațul soțui ei, în fața unui panou pe care scrie „Scarlett Maria, aniversarea de 4 ani”.

Tot ei apar fotografiați alături de celebrul solist Al Bano Carrisi (78 de ani), un apropiat al familiei Vizer, care se pare că nu a lipsit nici anul acesta de la fericitul eveniment. Al Bano a fost și la petrecerea de un an a micuței Scarlett, dar și la nunta părinților ei, potrivit Click!.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.