Ireal ce a făcut o româncă de 20 de ani în Spania! A întâlnit un bătrân de 93 de ani într-un parc, a intrat în vorbă cu el și, cu ajutorul farmecului ei, a reușit să–i câștige încrederea

Instanța din Gijon a deschis un dosar pe numele unei românce, ce a fost reținută exact în momentul în care se pregătea să

scoată o sumă mare de bani din contul unui bătrân de 93 de ani, pe

care l-a sedus, scrie cotidianul El Comercio, al doilea cel mai citit din provincia Asturia.

Idila dintre cei doi a început romantic, într-un parc din Gijon. Românca, a cărei vârstă nu a fost făcută publică, s-a împrietenit nonagenarul și i-a câștigat încrederea. Apoi a început să-l viziteze des la locuința lui și apoi a pus la cale un plan prin care a reușit să-l înșele și să-i ia toți banii, deloc puțini.

Conform sursei citate, în plângerea depusă la instanța de instrucție se menționează că ”prin înșelăciune și profitând de situația victimei, ajungând chiar să-i spună că «a lăsat-o gravidă», inculpata l-a făcut să semneze un testament în favoarea ei, în care îi lăsa ei moștenire casa în care locuiește”.

Acțiunile legale împotriva româncei au fost inițiate de nepoata nonagenarului, în momentul în care a descoperit că din contul bancar al bătrânului lipsea o sumă semnificativă de bani, 200.000 de euro și că acesta făcuse un testament în favoarea femeii.

În plus față, în afara anchetei instanței de instrucție, există și un dosar deschis de o instanță penală din Gijon, pentru presupusul furt de bijuterii și numerar din casa bărbatului în vârstă de 93 de ani, atribuit tot româncei.

De precizat că românca se pare că nu ar fi pentru prima dată când acuzata de implicarea în acest tip de înșelăciune.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.