Ionuț Dolănescu este căsătorit cu Doinița din 2008, iar cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală. Anunțul neașteptat făcut acum de artist, după 14 ani de căsnicie: „Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint!”

Ionuț Dolănescu a surprins cu cele mai recente declarații făcute despre soția lui,

pentru Formula As. E vorba despre Doinița Dolănescu, femeia cu care e căsătorit din anul 2008.

Ionuț Dolănescu și Doinița au sărbătorit 14 ani de căsnicie.

În 2007, cei doi au decis să pornească pe același drum, să formeze un cuplu,

să facă echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională. Rapid au venit pe lume copiii lor, e vorba despre Vlad, Ioana și Iancu. Și din punct de vedere profesional, lucrurile s-au mișcat rapid, Ionuț și Doinița cântă împreună la evenimente private, dar și la concerte, amândoi sunt interpreți de muzică populară.
Într-un interviu pentru Formula As, Ionuț Dolănescu a vorbit despre relația cu soția lui. „Mi-a dat Dumnezeu o jumătate excepţională şi mulţumesc providenţei în fiecare zi pentru asta.

Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii şi aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint! Doiniţa este o femeie atât de caldă şi de înţeleaptă, care ştie să mă înţeleagă şi să mă tempereze. Câteodată îi mai spun, mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm şi noi!” Ea zâmbeşte larg şi mă îmbrăţişează.

Este o veritabilă gospodină şi o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găseşti pe cineva cu care să te înţelegi şi tocmai de aceea o respect şi o iubesc enorm. Doiniţa este liniştea, fericirea şi viaţa mea. Fără ea, nu cred că reuşeam să mă menţin pe poziţie. Suntem foarte fericiţi împreună şi cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a declarat artistul pentru cunoscuta revistă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.