În prag de sărbători, cei mai importanți oameni ai statului au transmis un mesaj important pentru toți românii.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă au ținut să le transmită oamenilor câteva cuvinte înainte de Crăciun.

Mesajul de Crăciun al președintelui

În Ajun de Crăciun, președintele Klaus Iohannis a vorbit, încă o dată, despre situația din țara noastră. Oficialul le-a transmis românilor să de gândească la vremurile prin care trecem, la situația dificilă în care ne aflăm și îi îndeamnă să își îndrepte toate gândurile bune către cei dragi.

Șeful statului își exprimă speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, românii vor trece cu bine de pandemia COVID și vor reuși să revină complet la viețile normale. Iohannis a avut numai urări de bine pentru toată lumea și speră că lucrurile vor reveni la normal.

„La finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificațiile acestei sărbători! Vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă”, a continuat șeful statului.

Mesajul de Crăciun al premierului

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de Crăciun pentru români. Șeful Executivului de coaliție le-a urat tuturor numai gânduri bune, dar a ținut să evidențieze faptul că și perioada aceasta este una extrem de dificilă.

Nicolae Ciucă îi îndeamnă pe români să respecte măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, susținând că doar fiind responsabili de sărbători le pot arăta celor din jur cât de mult îi iubesc și că le vor binele.

”Întâmpinăm Crăciunul, şi anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocate de pandemie. Să fim toţi sănătoşi este dorinţa fiecăruia dintre noi şi principala urare pe care le-o transmitem celor dragi.

Să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalţi, prin responsabilitatea cu care vom înţelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ţinut departe de cei dragi. Să ne bucurăm, împreună, dragi români, de aceste sfinte sărbători! Crăciun fericit!”, spune premierul.

Premierul este de părere că doar dacă ținem cont de restricții și ne protejăm vom reuși să trecem peste pandemie și să ajungem acolo unde visăm: la o viață normală, fără grija unei asemenea boli.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.