În fiecare săptămână, acest bărbat îi dădea bani şi mâncare unei femei de pe stradă. Apoi a aflat pe ce îşi cheltuia femeia banii şi a rămas fără cuvinte! „Ea nu mi-a cerut niciodată bani. Când treceam pe lângă ea doar îmi spunea” –»

Greg Smith a postat pe internet povestea unei cerșetoare care și-a făcut abonament

la bibliotecă în loc să-și cumpere mâncare. Astfel, banii pe care îi primea de la trecători

erau investiți de femeie în educația ei, deoarece ea își dorea să poată citi și scrie corect pentru

a se putea angaja. Bărbatul a rămas uimit de voința lui Amy Jo și astfel a decis să-i împărtășească povestea care este uimitoare.

Un om de afaceri din Orlando este un bărbat despre care am putea spune că atrage cerșetorii ca un magnet. Îmbrăcat la costum și pășind cu încredere pe străzile orașului, fiecare cerșetor îi răsare în cale. Însă, într-o zi acesta a întâlnit o femeie care nu i-a cerut bani, ci în schimb i-a spus:

„– Bună dimineața, domnule! Să aveți o zi minunată! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Poate că aceasta a fost cea mai neobișnuită interacțiune cu un cerșetor așa că Greg a postat pe contul său de socializare o lecție de viață pentru toată lumea.
O cerșetoare și-a făcut abonament la bibliotecă cu banii pe care îi primea
„Faceți cunoștință cu Amy Jo. În ultimele săptămâni, în fiecare marți, mă întâlnesc cu Amy Joe. Ea nu mi-a cerut niciodată bani, doar îmi spunea «Bună dimineața, domnule! Să aveți o zi minunată! Dumnezeu să vă binecuvânteze!» și îmi zâmbea.

Port un costum atunci când merg la serviciu, așa că atrag atenția multor cerșetori. Amy Joe nu mi-a cerut niciodată bani. În fiecare marți luăm masa împreună. 30-60 minute o ascult cât de optimistă e, deși ea nu are mai nimic.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.