In 1998 si 1999, Elena Carstea a infiat 2 fetite pe care le-a luat cu ea in America

In 1998 și 1999, Elena Cârstea a adoptat două fetițe abandonate de familii în orfelinate din România.

Amândouă s-au mutat cu ea în SUA, iar acum sunt mari, frumoase, iar mama este foarte mândră de ele.

Elena Cârstea nu a putut face copii. Pe vremea lui Ceauşescu şi nu puteai să ai copii la 20 de ani, pentru că era o inconştienţă.

De atunci, nu am mai putut face copii. Eram mica şi proastă. Mai târziu, când aveam 30 de ani, am rămas, dar nu am putut sa o duc pana la termen”, a declarat Elena Cârstea.

Așa se face că, la 35 de ani, artista a decis să înfieze două fete, pe Sanda și Adriana.

Elena Cârstea este agent imobiliar în SUA După mai mulți ani, artista a decis să se mute împreună cu cele două fete, în SUA, în căutarea unei vieți mai bune. S-a căsătorit cu un american, Glenn Muttart, și și-a luat licența de agent imobiliar.

Ea lucrează în zona Palm Beach, Florida, și este unul din cei mai buni agenți imobiliari – foarte muncitoare, capabilă să rezolve orice problemă a clientului.

Sanda și Adriana au ales cariera militară Sanda a terminat liceul și a fost plecată doi ani la rând, în armata americană, unde a făcut față cu brio antrenamentelor dure.

Acum și sora ei mai mică, Adriana, a îmbrăcat uniforma militară. Mai are puțin până termină liceul, dar pare că va face și ea carieră în armată.

După obiceiul american, ambele fete au lucrat de la vârste fragede pentru a-și câștiga banii de buzunar.

Sanda a lucrat într-o parcare, în timp ce Adriana a fost baby-sitter.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.