Imaginea cu care Loredana Groza și-a uluit fanii. „Te faci de râs, îți faci de râs toată cariera din spate…”

Loredana Groza şi-a surprins din nou fanii cu ipostaze îndrăzneţe. De această dată, cunoscuta cântăreaţă a pozat în dormitor, purtând un body negru, transparent.

Zilele trecute, Loredana Groza s-a decis să posteze o imagine care să le stârnească imaginaţia admiratorilor. Ea a semnat poza cu hashtag-ul „Ca un copil rebel”, iar reacţiile nu s-au lăsat prea mult aşteptate. Sute de urmăritori i-au scris comentarii, în doar câteva ore.

Mulţi s-au întrecut în comentarii de apreciere: „Eşti o femeie foarte frumoasă şi bravo ţie”, „Eşti bombă”, „Arăţi superb, nu asculta haterii”, „Eşti o femeie frumoasă! Le e ciuda la toţi”.

Alţii au pus-o imediat la zid, considerând că artista exagerează cu postările sexy: „În niciun caz nu eşti ca un copil rebel, nu are nicio legătură una cu alta, ceea ce afişezi tu este vulgaritate totală, şi nu una frumoasă. Eşti mega exagerată cu postările astea”, „Când ai să te maturizezi?”, „Reclama la video-chat?”, „Ţi se vede veveriţa, fata mea”.

„Încă puţin şi te vedem goală. Cât de mult te apreciez pentru ceea ce eşti şi ce faci… tot pe atât nu înţeleg de ce pozezi în starleta porno în ultimul timp, chiar nu ai nevoie! Te faci de ras, îţi faci de ras toată carieră din spate. Doar pentru că te vezi sexy şi eşti mândră de cum arăţi nu trebuie să te postezi pe reţelele de socializare atât de dezbrăcată”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.