Îl recunoști? Este unul dintre cei mai iubiți români

Este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din Las Fierbinți, serialul fenomen de la Pro Tv. Toată lumea râde la glumele lui Celentano care are un rol principal în acest serial cu mare impact la public. Puțini sunt cei care îl cunosc pe Celentano în afara acțiunii din Las Fierbinți, adică pe actorul Adrian Văncică.

Cum arăta Adrian Văncică-Celentano în adolescență

Adrian Văncică a știut dintotdeauna că vrea să aibă o carieră în actorie. Încă de la vârsta de 18 ani era sigur că va deveni actor și că va conduce o mașină asemănătoare celei a lui Van Damme. Nu știm dacă și-a luat mașina visurilor lui din adolescență, dar este cert că actor a devenit și chiar unul foarte bun, cu mare priză la public.

Iată cum arăta Celentano în adolescență! E destul de greu de recunoscut.

Îl recunoști? Este un personaj foarte iubit în România. Așa arăta în adolescență

Timpul a trecut, iar acum Adrian Văncică este unul dintre cei mai mari actori de film, teatru, televiziune și voce din țara noastră. S-a consacrat și a ajuns la inimile românilor grație rolului din serialul fenomen produs și difuzat de postul de televiziune din Pache Protopopescu.

Văncică este interpretul lui Celentano, prietenul de băutură a lui Firicel a lu’ Cimpoaie (Cuzin Toma) din Las Fierbinți.

Drumul lui Adrian Văncică în cariera de actor

Așa cum am precizat, Adrian Văncică a știut încă de mic că vrea să devină actor. Așa se face că nu a pierdut timpul și s-a specializat în această profesie. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.

Îl recunoști? Este un personaj foarte iubit în România. Așa arăta în adolescență

La acest moment, Adrian Văncică este actor angajat al Teatrului Nottara din București.

Văncică a fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie și în 2018 pentru rolul polițistului din Ultima zi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.