Îl recunoaşteţi? Astăzi este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood – FOTO

Sebastian Stan este astăzi unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Actorul de origine română este cunoscut în întreagă lume, în special grație rolului din filmele Marvel ”The Avengers”, Winter Soldier.

Sebastian Stan s-a născut în Constanța, România. Când acesta avea doi ani, părinții săi au divorțat. Mai târziu, Sebastian s-a mutat, alături de mama sa, în Austria, Viena, înainte de a ajuge în Rockland County, New York. În timpul liceului, a început să cocheteze cu actoria, pentru ca mai apoi să decidă să urmeze această profesie.

La ora actuală, tatăl său se află tot în America, dar pe coasta de Vest. Îl vizitează când merge la Los Angeles, pentru filmări, și spune că părinții i-au păstrat viu interesul pentru România.

Recent, Sebastian Stan a postat pe contul său de Instagram o fotografie de când era mic, în care vorbea la telefon. Alături de imaginea, acesta a lăsat și comentariul: ”În 1986, conduceam o mică afacere în România. Prin telefonul cu fir. De Crăciun, eu tot lucram… ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.