Îl mai știți pe românul numit „cel mai puternic băiețel din lume”? Cum arată acum, la 17 ani:

Giuliano Stroe a fost unul dintre cei mai cunoscuți copii de la noi din țară. Încă de la vârsta de cinci ani a intrat în atenția publicului pentru felul în care arăta,

pentru forța de care dădea dovadă. Giuliano a crescut acum, este un adolescent de 17 ani și s-a schimbat complet.

Giuliano Stroe a împlinit 17 ani

Giuliano Stroe este unul dintre cei mai cunoscuți tineri de la noi din țară. La vârsta de doar patru ani, el a fost intrat în Cartea Recordurilor ca „cel mai puternic băiețel” din lume și de acolo a început faima sa. Avea un trup sculptat, era puternic, deși era doar un copilaș.

Părinții său, în special tatăl, care îl și antrena, erau extrem de criticați, pe motiv că l-ar chinui pe micuțul de atunci. A fost acuzat că își exploatează propriul copil doar pentru bani și chiar a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părintești. Totuși, situația era alta, pentru că Giuliano era îndrăgostit de sport și așa a rămas și acum, când a devenit un adolescent în toată firea.

Tânărul s-a schimbat complet

Este foarte mândru de ce a realizat, motiv pentru care le arată tuturor o imagine cu el de pe vremea când se încorda și se bucura de succes. Aproape șapte mii de fani au apreciat poza și i-au transmis băiatului numai gânduri bune. Unii au avut și curiozități despre el, cum ar fi: : „Mai poți să mergi în mâini acum sau trebuie să te antrenezi din nou?”,  „Ești un adevărat campion”, „Te urmăresc de când erai copil”, „Suntem mândri de tine”, „Ai fost incredibil atunci și acum ești la fel”, au fost unele dintre comentariile de la fotografie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.