Ieșeanul care trăiește cu două surori, cunoscut în toată România, a ajuns un antreprenor de succes! Are 16 copii și reușește să le asigure toate condițiile. George Chirilă: „Parizerul și crenvurștiul sunt otravă”

George Chirilă, ieșeanul devenit cunoscut pentru că trăiește cu două surori, cu care are 16 copii, a devenit un antreprenor de succes. Fermierul vinde de ani de zile produsele sale către 24 de familii din Iași și spune că reușește să întrețină familia datorită lor. Tot ce produce consumă și cumpără produse din magazine doar ocazional

George Chirilă, ieșeanul în vârstă de 50 de ani care trăiește cu două surori și are 16 copii, a fost prezent la un târg dedicat producătorilor din comuna Țigănași. Reporterii „BZI” au discutat cu fermierul pe care îl știe toată țara și care se ocupă de o afacere de succes cu produse din ferma proprie. Împreună cu familia muncește zilnic în ferma cu 100 de vaci și 400 de oi, la iazul cu pește, 130 de hectare cu cereale, luate în arendă, 450 de familii de albine, 4 hectare cu livadă cu gutui și vișin, dar și zeci de varietăți de corcoduș, specie pomicolă folosită îndeosebi pentru altoirea pomilor. Tot ce produce vinde către familiile din oraș sau consumă cu familia sa. Spune că ideea de a trăi din ce produce i-a venit la scurt timp după Revoluție.

„Când m-am pornit să fac gospodăria, am spus așa: dacă o să găsesc 10 familii de unde să le iau 10 la sută din salariu, o să pot să trăiesc și eu, să am un salar. Când m-am pornit eu cu afacerea, toți au spus că nu se poate trăi fără slujbă, fără serviciu. Acum avem 24 de familii care mănâncă de la noi și le iau mai mult de 10 la sută din salariu. Iau de la mine un coș complet cu produse”, a declarat George Chirilă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.