Ies la iveală noi detalii în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi făcut declaraţii cutremurătoare în faţa procurorului Liviu Vasilescu, pe 28 iulie.

Ies la iveală noi detalii în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi făcut declaraţii cutremurătoare în faţa procurorului Liviu Vasilescu, pe 28 iulie.

Pe 24 iulie, în jurul orei 10:00, Gheorghe Dincă a văzut-o pe Alexandra Măceşanu pe marginea străzii în comuna Dobrosloveni, el întorcându-se de la Osica, acolo unde fusese să lase o piesă de maşină unei persoane. A luat-o pe Alexandra în maşină şi ar fi întrebat-o dacă cunoaşte fete care întreţin relaţii intime pe bani.

După care, susţine că a aruncat din mers telefonul pe care i-l luase tinerei de pe bancheta din spate, asta după ce a lovit-o, iar fata a rămas cu capul rezemat de scaun. I-a aruncat telefonul într-un loc din zona stadionului, peste un gard.
Gheorghe Dincă a afirmat că, după ce a răpit-o, i-a dat Alexandrei să bea o cafea şi a doua zi, fata i-a dat un număr de telefon să sune ca să spună de ea că e la o prietenă. Apoi, după ce Alexandra Măceşanu i-a spus că se simte rău, l-a rugat să se ducă să-i cumpere medicamentele.

Dincă însă, a declarat că a uitat să ia medicamentele şi a fost doar la cumpărături.

Însă, în acest timp, Gheorghe Dincă a fost filmat de camerele de supraveghere aruncând ceva peste un gard.

„Nu am luat de la fată vreo brăţară roşie pe care să o fi aruncat în vreo curte. Nu îmi amintesc acest lucru. Nu îmi amintesc să fi plecat spre Craiova în acea zi”, a spus Gheorghe Dincă în faţa procurorului, potrivit Antena3.

Apoi, între orele 9-12, Gheorghe Dincă a spus că a fost în oraş şi a băut un ceai, după ce a legat-o pe Alexandra Măceşanu cu sfoară la mâini şi la picioare şi îi pusese o bandă pe ochi.

Până în acest moment, nu s-a auzit nimic în spaţiu public de acea brăţară roşie.

„Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având telefonul în mână”, a mai fi spus acesta. Apoi, Gheorghe Dincă ar fi precizat că a avut loc o altercaţie şi, după ce a lovit-o, Alexandra Măceşanu a căzut lângă o masă. În continuare, inculpatul ar fi văzut că fetei îi curgea sânge din nas şi din urechea dreaptă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.