„I-AM ZIS CĂ NU-I DAU BANI ȘI A ÎNCEPUT SĂ MĂ ÎNJURE”

Travestitul Delia din Câmpia Turzii și-a făcut un obicei din a trage în țeapă bărbații cu care intră în contact.

Fie că vorbim despre comportament nepotrivit, limbaj agresiv sau chiar neasumarea genului sexual, travestitul Delia pare că nu se mai oprește.

Nu puțini sunt cei care au fost păcăliți de el și care au rămas cu sechele în urma întâlnirilor amoroase.

Bărbatul pretindea că este femeie în fața altor bărbați de ani buni și nu puțini au fost cei care au căzut în „mrejele” lui. Un astfel de ghinionist povestește cum a vorbit preț de câteva zile cu travestitul Delia și apoi i-a cerut bani, însă pentru că nu s-a conformat dorinței sale a început să primească tot felul de mesaje cu înjurături.

„Nu am cunoscut-o personal, eu am cunoscut-o pe Facebook. Când i-am zis să îmi dea camera să vorbesc cu ea a zis că nu poate. Într-adevăra, era la mijloc o fată pe care o punea omul ăla. Zicea doar fără cameră. Am vorbit o săptămână. Apoi mi-a cerut ajutorul cu bani. Și i-am zis că nu am cum să o ajut, că eu nu dau bani doar așa, cu vorbe. Asta a fost în septembrie. Și m-a întrebat că de ce, mi-a zis că o să vină la mine, să stea cu mine.
Și i-am zis că dacă chiar e ea cea care vorbește cu mine, să îmi dea camera să văd că e fată. I-am zis că după voce pare fată, dar nu puteam să îmi dau seama. Era ceva la mijloc. După ce i-am zis că nu îi dau banii, a început să mă înjure. Apoi i-am zis că am știut că asta caută, să fraierească lumea. M-a blocat pe Facebook. I-am zis unui prieten să o sune, la fel a pățit și el”, a dezvăluit un bărbat aflat la un pas de a fi țepuit de Delia.

” Am descoperit că era băiat, am rămas șocat”
Un alt bărbat dintre cei care s-au îndrăgostit de travestitul Delia, povestește că nu știa că Delia e bărbat și s-a îndrăgostit, însă când a aflat adevărul a fost șocat și nu a mai putut avea nicio altă relație.

„Eu am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat, a spus că îi place de mine și că vrea să mă cunoască. Am început să vorbim zilnic. Mi-a cerut 700 de lei. Eu m-am cam îndrăgostit, mi-a inspirat încredere. Voiam o relație cu ea. După două săptămâni de vorbit zilnic, am stabilit să ne vedem. A venit la mine, mi-a plăcut cum era îmbrăcată, nu mi-a trecut nici o secundă prin cap că ar fi travestit. Chiar am zis că mi-am găsit nevastă. Am fost în oraș. Ne-am sărutat, ne-am giugiulit.

Am și rezervat o cameră la hotel, să îi fac o surpriză. Am ajuns în cameră, eu eram foarte încântat, ea era puțin reținută. Când am ajuns la unele momente mai intime, așa, am descoperit că era băiat. Am rămas șocat. Nu am mai putut să mă întâlnesc cu nici o femeie de atunci. Am plecat imediat”, a declarat și un alt bărbat, victimă a lui Daniel, cunoscut printre bărbați și ca Delia.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.