GROAZNIC! A „înviat” la înmormântare… Cauza morţii: „un altfel de Covid”

O femeie din Predeal a fost declarată moartă de medicul de familie, căruia i-a fost frică să pună mâna pe ea. Când să o pună în sicriu, ca-n filmele de groază: mortul a început să respire

O femeie din Predeal era să fie îngropată de vie, după ce medicul de familie a „constatat decesul” acesteia. Bătrâna a paralizat şi nu se mai putea mişca. O femeie o îngrijea la domiciliu şi, când aceasta

a sosit să vadă ce face femeia în vârstă, a văzut că nu mişcă şi a crezut că e moartă. Imediat, îngrijitoarea a sunat medicul de familie al bătrânei, care a constatat decesul. În această situaţie, îngrijitoarea a început demersurile pentru îngroparea bătrânei şi aşa a ajuns la o firmă de pompe funebre.

Angajaţii de aici au fost cei care şi-au dat seama că femeie de 89 de ani încă respiră şi au oprit toate pregătirile de înmormântare.
Straniul caz a fost prezentat luni, de Antena 1.

Ce-au văzut cu ochii lor
Ana Tăbârcea are 89 de ani şi trăieşte într-un apartament din Predeal. Nu mai are rude apropiate, iar vecina care o îngrijeşte a intrat în alertă, în dimineaţa de joi, 5 noiembrie, când bătrâna nu i-a mai răspuns.
„Nimic, nu se trezea nicidecum. Imediat am fugit la doctor şi am chemat doctorul, m-am gândit că e moartă. 

A venit acolo, în locuinţă, s-a uitat la dumneaei, a văzut cum era şi mi-a spus că este moartă”, a declarat Mioara Părăuţă, acum martor în dosarul deschis de Poliţie.
„S-a uitat la dumneaei, a văzut că e aşa, şi mi-a spus: «Da, este moartă»”. «Ce-am de făcut, doamna doctor?«. «Ce să faceţi, vedeţi ce faceţi, cum faceţi, trebuie să veniţi să vă dau un certificat»”, a detaliat aceasta.

sursa: bzi.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.