Ghimbirul elimină mucusul din plămâni într-o singură noapte și vindecă tusea

Cu toții știm cât de greu este să treci printr-o zi cu o tuse enervantă și greu de suportat… Copiii sunt cei mai afectați de tuse din cauza imunității scăzute! Medicul îți va prescrie un sirop de tuse, însă unele siropuri pot provoca multe efecte secundare și pot crea complicații.

Cele mai frecvente efecte negative sunt durerile de cap, migrenele și insomnia. Acest lucru apare din cauza că cele două ingrediente comune din sirop sunt dextrometorfan și codeina. Din fericire, există și ingrediente naturale care te pot ajuta să scapi de tuse…

Ingrediente:

ulei de măsline
făină
o lingură de ghimbir proaspăt sau praf de ghimbir
servețele și bandă adezivă
miere de albine
Cum se prepară?

Se amesteca făina și mierea, iar apoi se adaugă ghimbir și ulei de măsline. Se amestecă din nou și se pune amestecul pe un servețel pe care trebuie să îl înfășori în tifon.

Se fixează această compresă pe piept cu bandă adezivă. Copilul trebuie să țină compresa timp de 3 ore înainte de culcare. Adulții pot ține compresa peste noapte.

Ține cont de faptul că vei transpira destul de mult. Această compresă nu are efecte negative, cu toate acestea, copiii au pielea sensibilă, deci trebuie să aveți grijă.

Notă: se poate folosi și folie de aluminiu și / sau adăuga ulei de nucă de cocos în loc de ulei de măsline. Rezultatele sunt foarte bune, efectele sunt imediate.

Nota2: Acest articol este transmis in scop informativ si va recomandam sa apelati la un (medic) specialist inainte de a incepe orice tratament.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.