Gheorghe Dincă, scrisoare șocantă din închisoare: „Trăiește. Eu mă rog mereu să apară”

Gheorghe Dincă a trimis din spatele gratiilor o scrisoare către familia Luizei Melencu. Monstrul de la Caracal le cere rudelor fetei ajutorul pentru rejudecarea procesului şi face declarații uluitoare.

Familia Luizei Melencu a primit scrisoarea de la Gheorghe Dincă marţi, 11 octombrie 2022. Mai exact, este vorba despre 11 pagini în care monstrul de la Caracal le sfătuiește pe rudele Luizei să renunțe la avocata Carmen Obârșanu și să-i solicite avocatului familiei Măceșanu, Aurel Moldovan, să îi reprezinte și pe ei.

„Ieri (n. red.- marți, 11 octombrie 2022) la ora 12:00 a venit poștașul, ne-a dat-o, i-am dat telefon doamnei Obârșanu, i-am spus despre ce e vorba, m-a rugat dumneaei să fac poze și să-i trimit…”, a declarat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, pentru jurnaliștii de la Adevărul.

Gheorghe Dincă, declarații uluitoare despre cazul Caracal: „Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept”

„Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește.

Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu”, a notat Dincă în scrisoarea de 11 pagini.

Monstrul de la Caracal îi imploră pe apropiații Luizei să îi fie alături în următoarea fază a procesului și să olicite împreună „să fiu audiat de la început pentru a declara adevărul, să îi putem demasca pe Buță și Petruța și de la ei se vor demasca susținătorii lor”.
„Chiar dacă mor, am aproape 70 de ani. Sunt supărat că sunt acuzat pe nedrept și doresc, câte zile mai am de trăit, să îi desconspir pe acești mafioți care ei se cred mici Dumnezei”, le-a mai transmis Gheorghe Dincă rudelor Luizei Melencu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.