Gestul tulburător făcut de Marina Almășan după moartea lui Victor Socaciu! Fosta soție a artistului a reacționat imediat:

Marina Almășan, mesaj de regret după moartea lui Victor Socaciu.

Vestea conform căreia Victor Socaciu s-a stins din viață a venit precum un fulger atât pentru apropiații artistului, cât și pentru fanii săi.

Acesta se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, care i-au adus sfârșitul.

Marina Almășan, fosta soție și femeia cu care Victor Socaciu a avut un copil, a postat pe rețelele de socializare un mesaj plin de regret.

Victor Socaciu s-a stins din viață la doar 68 de ani! Artistul suferea de mai multe probleme de sănătate, care i-au adus sfârșitul. Acesta a fost căsătorit cu Marina Almășan, femeia cu care interpretul a avut și un copil care îi poartă numele. Deși cei doi divorțaseră în anul 2012, vedeta de televiziune a ținut să scrie un mesaj plin de regret pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a vorbit în câeva rânduri despre faptul că îi va fi alături băiatului lor, care îi poartă numele tatălui său. Ba mai mult, ea a postat și o melodie, pe care artistul i-a dăruit-o la un moment dat.

Marina Almășan a postat un mesaj plin de regret pe pagina sa de Facebook. Aceasta a vorbit despre modul în care este afectat fiul său, dar și despre durerea pe care o poartă în suflet după moartea lui Victor Socaciu.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.’

„Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit : https://youtu.be/QPsBdsMtz7Q’, a mai scris ea.

Melodia pe care Victor Socaciu i-a dedicat-o Marinei este „Lângă inimă îmi stai.’

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.