Generalul ucrainean Romanenko: ”Putin va trebui să se predea, va fi demolat odată cu tronul”

Ministrul Apărării al Rusiei, Serghei Șoigu, care a anunțaț un viitor atac al Ucrainei cu o „bombă murdară” a încercat de fapt să distragă atenția de la eșecurile de pe front, spune un general ucrainean conform Obozrevatel.

”Șeful Kremlinului, Vladimir Putin, a plătit pentru „operațiunea specială” din Ucraina cu viața a peste 67.000 de soldați. Când acest număr va depăși 150-200 de mii, el va fi „demolat împreună cu tronul”, spune fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, generalul Ihor Romanenko, într-un interviu pentru Obozrevatel.

Ministrul Apărării al Federaţiei Ruse, Serghei Şoigu, a sunat patru miniştri ai apărării din ţările membre NATO şi i-a informat că Ucraina intenţionează să folosească o „bombă murdară”. Ce se află în spatele acestei mișcări?

General ucrainean: ”Un truc, o încercare de a explica, în primul rând, cetățenilor săi din interiorul Rusiei motivul pentru ceea ce se întâmplă în zona Herson. Este evident că mai devreme sau mai târziu vor trebui să se predea, așa că este necesar să se mute accentul propagandistic pe altceva.

A fost subiectul folosirii armelor nucleare tactice, apoi accidentul de la centrala nucleară Zaporizhia. Și acum „bomba murdară”. Aceasta este sarcina stabilită de Putin. De aceea, Şoigu nu este angajat în bătăliile de pe front, ci în activități de propagandă și politice”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.