Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor

Anna și Lucy DeCinque, gemenele care au devenit cunoscute în întreaga lume după ce au dezvăluit că au același iubit și dorm în același pat, au detaliat alte aspecte neobișnuite ale vieții lor.

Anna și Lucy DeCinque, în vârstă de 35 de ani, urmează să apară într-o emisiune ce urmărește relații neobișnuite între surori, scrie Daily Mail.

În cadrul emisiunii, surorile, considerate ”cele mai identice gemene din lume”, au dezvăluit cum își petrec timpul, cum gestionează o relație cu același bărbat și ce planuri de viitor au.

Anna și Lucy se îmbracă identic, în fiecare zi, dorm în același pat și își fac chiar și duș împreună, potrivit declarațiilor lor.

Gemenele identice care au devenit cunoscute în întreaga lume cu ajutorul asemănării dintre ele și faptului că au anumite obiceiuri considerate bizare au făcut noi dezvăluiri despre viața lor.

Pe lângă faptul că împart același iubit și dorm în același pat, gemenele au recunoscut că mănâncă o singură dată pe zi.

Anna și Lucy DeCinque, în vârstă de 35 de ani, susțin că sunt “dependente de exerciții fizice” și se simt adeseori extenuate după ce fac sport timp de 6 ore în fiecare zi.

Originare din Australia, gemenele au vorbit pe canalul lor de YouTube despre viața lor privată, pe care unii o consideră neobișnuită, scrie Daily Mail.

Cele două împart același iubit, pe nume Ben, în vârstă de 40 de ani. Toți 3 dorm în același pat, cu Ben la mijloc și gemenele în stânga și dreapta lui.

Despre stilul lor de viață, gemenele au recunoscut că mănâncă o singură dată pe zi și că devin stresate când nu pot face sport.

“Mâncam o singură dată pe zi și știm că nu e bine,” a recunoscut Lucy în video. “Ne-am luat după mama noastră. Știm că nu e sănătos, dar mâncam doar noaptea.”

”Să împărțim un iubit înseamnă că putem să fim împreună tot timpul,” au declarat gemenele, scrie Daily Mail. ”Nu există gelozie în această relație. Dacă Ben o sărută pe Anna, mă sărută și pe mine imediat după.”

Gemenele au vrut să precizeze că nu recomandă stilul lor de viață nimănui. Anna și Lucy au declarat în trecut că vor să se căsătorească cu Ben, iubitul lor de 9 ani, însă legile din Australia interzic poligamia.

Mai mult, gemenele Anna și Lucy DeCinque vor acum să devină mame și speră să rămână însărcinate în același timp cu iubitul lor, Ben.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.