Gabriela Cristea, taxată dur de fani. Ce au observat aceștia în fotografiile vedetei

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară.

Celebra prezentatoare TV este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar se pare că încă mai lucrează la silueta ei, fiind un aspect care o complexează.

Fanii au sărit din nou la gâtul ei și au acuzat-o că și-ar edita fotografiile din mediul online.

Gabriela Cristea, atacată de fani

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra soție a lui Tavi Clonda a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus dar, într-o perioadă, părea că și-a rezolvat toate problemele în acest sens și este pe punctul de a ajunge la silueta visată.

Se pare, însă, că încă încearcă să slăbească și nu îi mai iese deloc. De când și-a reluat activitatea și apare des la emisiunea pe care o prezintă, este foarte urmărită de fani. Pe lângă mesajele frumoase, moderatoarea TV primește și multe comentarii urâte, fiind criticată de faptul că-și modifică pozele și că obiectele din jurul ei sunt strâmbe, în încercarea de a se face mai suplă.

Nu este prima dată când fanii îi aduc astfel de acuzații, având în vedere că este foarte urmărită în mediul online și internauții analizează orice detaliu. De fiecare dată, însă, vedeta a explicat că nu folosește niciun truc pentru a arăta mai bine.

De ce se îngrașă Gabriela Cristea

Gabriela Cristea pare că a mai luat câteva kilograme în ultima perioadă, dar vedeta are o scuză pentru asta. Mereu a recunoscut că se luptă cu greutatea, dar se pare că motivul ar fi unul bine întemeiat.

Vedeta spune că a mers la medic pentru analize și, inițial, totul părea bine. Mai târziu, prezentatoarea a aflat că rezultatele nu erau în parametri normali, așa că trebuie să urmeze un tratament. Problemele cu care se confruntă îi provoacă îngrășare și îi strică starea.

”Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când s-a declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametrii normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia.”, a spus Gabriela Cristea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.