Gabriela Cristea, jignită în direct, la tv! Concurenta de la „Mireasa” care a luat-o peste picior. Ce i-a spus prezentatoarei tv de a răbufnit

Marți, 15 februarie, Gabriela Cristea s-a aflat în livingul casei „Mireasa” și le-a transmis tututor că Simona Gherghe se va reîntoarce la tv, după ce va ieși din izolare.

Gabriela Cristea, în contradictoriu cu o concurentă din casa „Mireasa”
Inițial, la începutul show-ului, Gabriela Cristea a avut o stare de spirit bună, însă lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs. Prezentatoarea tv a fost enervată la culme de o concurentă din casa „Mireasa”. Dar ce s-a întâmplat, de fapt?


Doamna Dana, cea care a fost desemnată Mama Săptămânii, a luat-o la rost pe Giovana, după ce tânăra a încălcat regulamentul casei: dormitul în timpul zilei.

Mama lui Leo a încercat în zadar să o trezească pe Giovana, iubita lui Sese, iar de aici a izbucnit un întreg scandal. După ce s-a trezit din somnul de frumusețe, tânăra a tunat și fulgerat.

Giovana nu a avut rețineri să arunce săgeți otrăvitoare la adresa doamnei Dana, dar și a altor concurente din casa „Mireasa”. Tânăra s-a confesat iubitului ei, Sese.

„Nu suport niciun om din casa asta! Ce vrei să fac mai mult? Asta sunt, nu-mi pasă de restul”, i-a spus Giovana lui Sese.

foto: captură Antena 1
Întrebată de Gabriela Cristea de ce nu îi suportă pe ceilalți concurenți din casă, Giovana a ezitat să răspundă, enervând-o pe vedeta tv.

„Nu cred că oamenii ăștia sunt atât de răi, aș vrea să știu de ce nu îi suporți. Care este problema, la ei sau la tine? Ai vorbit despre satana. Să spui așa ceva cuiva”, a spus Gabriela Cristea.

Giovana nu a dorit să-i răspundă Gabrielei Cristea
„Nu trebuie să facă nimic. Nu vreau să comentez. O fi la mine problema. Nu-i suport, pentru că nu-i suport.”, a fost răspunsul tinerei.

„Mi se pare că mă iei peste picior. Eu te întreb ceva și tu îmi răspunzi…”, a mai completat Gabriela Cristea, indignată de atitudinea Giovanei.

Ulterior, Giovana a explicat că nu suportă anumite persoane din casa „Mireasa”, printre care Alexandra, Nora, Larisa și doamna Dana.

„Eu nu am o problemă cu băieții din casă. Pur și simplu, când mă uit la ele, sunt niște persoane rele. Comentează fără rost, bârfesc.”, a mai adăugat concurenta de la „Mireasa”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.