Gabriela Cristea ieșea din căsnicia cu Marcel Toader aproape fără niciun leu, toți banii pentru care muncise ani de zile i-au dispărut din cont–>

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de 5 ani, iar mariajul lor nu s-a terminat sub cele mai bune auspicii.

Între timp, fostul ei soț a decedat, însă vedeta mai are procese care au legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț
decedat…

Recent, obligată de instanță, Gabriela Cristea a returnat mașina pe care o folosea de 10 ani!

Mariajul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader s-a încheiat cu scandal, însă fiecare și-a refăcut viața între timp…

A urmat decesul șocant al omului de afari, acum doi ani, și părea că apele s-au liniștit.

Iată însă că pe vedeta de televiziune a ajuns-o trecutul din urmă, între ea și fostul ei soț rămânând și lucruri

nerezolvate, mai exact mai multe procese. Drept urmare, Gabriela a fost obligată, în instanță, să predea autoturismul fostului soț…

Vedeta de televiziune a rămas, după moartea fostului ei soț, cu mașina, pe care a folosit-o timp de 10 ani.

Administratorul judiciar al firmei lui Marcel Toader a chemat-o însă în instanță, somând-o să returneze autoturismul, care era bun al companiei, notează Wowbiz.

După decizia instanței, Gabriela Cristea a fost obligată să returneze autoturismul care aparținuse firmei soțului ei și pe care l-a condus în ultimul deceniu. altfel, risca să plătească o amendă usturătoare. Drept urmare, vedeta a decis să renunțe la mașină.

Dat fiind că mașina pe care a condus-o Gabriela Cristea în ultimii ani era un Volvo, în valoare de 42.500 de euro, dacă nu ar fi returnat-o, Gabriela Cristea ar fi fost obligată să plătească, din păcate, contravaloarea mașinii de nouă! Drept urmare, a ales să renunța la mașină, însă a găsit repede o soluție – a închiriat o mașină de lux.

‘Astăzi am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oras. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!’, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.