Gabriela Cristea a fost dusă de urgență la spital

Gabriela Cristea trece prin clipe de groază în acest moment. Celebra prezentatoare TV a ajuns de urgență la spital în această dimineață, după ce s-a simțit foarte rău întreaga noaptea. Tavi a stat alături de ea în fiecare moment și s-a asigurat că nu îi lipsește nimic.

Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor

Gabriela Cristea a ajuns în această dimineață la spital, mai exact în jurul orei 5. Celebra prezentatoare TV a optat pentru un spital privat, unde a mers după ce s-a simțit foarte rău toată noaptea.

Tavi a fost cel care a supravegheat-o și nu s-a dezlipit de ea nicio clipă. Tot el a făcut și anunțul despre tristul eveniment, publicând câteva imagini cu soția sa de pe patul de spital.

Din imaginile publicate de Tavi pe rețelele de socializare se poate observa că vedeta nu se simte deloc bine și este foarte slăbită. Momentan, vedeta nu a spus cu ce probleme de sănătate se confruntă, însă în ultimele luni, Gabriela a ajuns de mai multe ori la spital, semn că lucrurile nu stau deloc bine.

Soțul prezentatoarei a încercat să o înveselească cu niște glume, mai ales că prezentatoarea ar fi trebuit să se distreze astăzi cu ocazia petrecerii sale de ziua de naștere. Gabriela s-a resemnat, însă, cu ideea și tot ce contează acum este să se vindece și să se simtă bine.

„Iubi, am venit la petrecerea de ziua ta. Am început de la ora 5 dimineața? Offf, nu e bine”, a spus Tavi Clonda. „Mișto! Asta este… Ce să faci?!”, i-a răspuns Gabriela Cristea soțului ei.

În urmă cu doar două săptămâni, Gabriela a mers la spital cu micuța Victoria, care s-a simțit rău și a avut stări de vomă și indigestie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.