Foștii colegi au reacționat: „Casă de piatră!” – Alex Delea și Duli împreună după Survivor? Cum s-au afișat cei doi 

Alexandra Duli a postat pe o rețea socială mai multe fotografii în care apare alături de Alex Delea. Cum au reacționat foștii colegi de la Survivor? Oana Ciocan le-a urat „casă de piatră”.

Alexandra Duli a publicat mai multe fotografii în care apare alături de Alex Delea, iar fanii au tras repede concluzia, foștii concurenți Survivor România formează un cuplu. Presupunerile vin în urma apropierii de care au dat dovadă pe parcursul competiției.

Alexandra Duli și Alex Delea sunt împreună? Cum s-au afișat în mediul online
Despre Alexandra Duli s-a spus și că ar fi avut o idilă cu TJ Miles în timpul Survivor, însă amândoi au

negat această informație. Dacă în cazul tik toker-ului, fosta Războinică spune că nu s-a pus problema de o legătură romatică, în privința lui Alex Delea situația este diferită.

Alexandra Duli și câștigătorul Survivor România s-au apropiat mult pe parcursul competiției, iar tânăra nu s-a ferit să recunoască faptul că este atrasă de fostul său coleg. Mai mult, după eliminare, fosta concurentă mărturisea că păstrează legătura cu mama lui Alex.

Duli a afirmat că și-ar dori să aibă o relație cu cel care aproape jumătate de an i-a fost coechipier. Se pare că visul blondinei este pe cale să devină realitate, dovadă fiind fotografiile publicate pe rețelele sociale.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.