Foarte Trist! Gabriela Cristea, criticată dur de fani. Ce au observat aceștia în fotografiile vedetei…

Gabriela Cristea a fost acuzată de fani că-și editează prea mult fotografiile. Totul a început după ce prezentatoarea TV a postat niște imagini din weekend-ul, petrecut alături de soțul ei, la Poiana Brașov. În timp ce unii au asaltat pozele cu mii de like-uri, alții au acuzat-o pe soția lui Tavi Clonda că ar fi exagerat în ceea ce privește editarea.

Gabriela Cristea, acuzată de fani că-și editează prea mult fotografiile pe care le postează în mediul online. Niște imagini postate de vedeta de la Antena Stars au stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Părerile internauților au fost împărțite. În timp ce unii au asaltat-o cu mesaje frumoase, alții i-au adus comentarii răutăcioase.

Gabriela Cristea, acuzată de fani că-și editează prea mult fotografiile: „În toate pozele ești așa de slabă și la televizor te arată...'

Gabriela Cristea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi au împreună două fetițe superbe, pe Victoria și Iris, după care sunt absolut topți. Recent, vedeta și partenerul ei de viață s-au bucurat de un weekend romantic, într-o destinație de basm.

Au ales să se răsfețe la munte, la Poiana Brașov, și au imortalizat cele mai frumoase momente prin intermediul unor fotografii.

Gabriela Cristea, acuzată de fani că-și editează prea mult fotografiile

Gazda emsiunii „Mireasa, capriciile iubirii’, de la Antena Stars, obișnuiește să le împărtășească fanilor diverse lucruri din viața sa. Astfel, nu a ezitat să le arate câteva dintre imaginile realizate la munte, în weekend. Pozele au strâns rapid mii de like-uri și comentarii apreciative, însă printre mesaje s-au strecurat și unele critici.

În dreptul imaginilor, Gabriela Cristea povestea că și-a petrecut weekend-ul doar cu soțul ei. A fost pentru prima dată când au făcut asta de când au devenit părinți. Victoria și Iris au rămas, însă, pe mâini bune,

la bunica lor, în Brașov, nu foarte departe de ei. Conform spuselor ei, atât ea, cât și Tavi Clonda, s-au simțit minunat și au avut parte de mult răsfăț în jacuzzi și nu numai.

„Dragilor, weekend-ul asta a fost despre noi doi, Gabriela și Tavi. A fost prima dată, după ce au venit copiii în viață noastră, când ne-am luat pauză de la statutul de părinți și ne-am ocupat exclusiv de noi. Le-am lăsat prima dată pe Victoria și Iris la bunica în Brașov ai am fugit amândoi până în Poiana să ne relaxăm.

Halatul de baie a fost cea mai folosită piesă vestimentară iar drumurile noastre s-au limitat la camera de hotel fabuloasă cu jacuzzi

și o vedere fabuloasă către munte, restaurant și spa. Am dormit mult, ne-am relaxat, am mâncat bun și mult, fără să numărăm caloriile, am înotat și tot așa.

Din când în când ne-a fugit gândul și la fete dar am reușit să stăm fără ele 2 zile și jumătate. Luni dimineață când trebuia să plecăm ne-am dat seama că mai aveam nevoie de cel puțin o zi, dacă nu chiar de o săptămâna. A fost minunat să ne regăsim că atunci când eram doar noi doi. La voi cum e, cum reușiți

să mai furați’ timp doar pentru voi?’, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în dreptul imaginilor cu Tavi Clonda, de la munte.

Ce critici i-au adus internauții prezentatoarei TV

La scurt timp după ce Gabriela Cristea a postat imaginile, câțiva dintre urmăritorii ei au lăsat unele comentarii răutăcioase. Un internaut i-a scris prezentatoarei TV că în poze ar fi mult mai slabă decât la televizor.

„Eu nu înțeleg deloc…. cum Gabriela, în toate pozele ești așa de slabă și la televizor te arată grasă, acolo ești o altă persoană; da, știu ai să spui, că așa deformează imaginea televizorul’, a fost mesajul postat de internaut.

Iar criticile nu s-au încheiat aici. Mai apoi, și alți internauți au avut câte ceva de spus în legătură cu fotografiile postate de Gabriela Cristea. Aceștia au acuzat-o pe vedetă de același lucru, că și-ar edita pozele în exces.

„Doamne sfinte, câtă editare pe pozele acestea. Oare fără editare nu se poate!?’,

„Biata cabina de duș, s-a îndoit toată. De ce oare nu ne acceptă așa cum suntem… Nu sunt absurd, mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare….. ar trebui să promovați și fete cu forme, ești frumoasă și așa, nu trebuie să fii perfectă‘,

„Eu nu prea mă bag în seamă, dar poză reflectată în oglindă nu prea e aceeași cu cea din poză . Zic și eu…. Numa dacă te uiți la cordon și vezi diferența. E că la jocul ăla… care e diferența dintre poze. Sunt 3 greșeli… aici sunt mai multe.’, au comentat și alți fani pe rețeaua socială. scrie viva.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.