Florin Calinescu A Ales Sa Se Retraga La Tara. Are 83 De Gaini Si 5 Porci…

Florin Calinescu se retrage la tara atunci cand simte nevoia sa-si incarce bateriile.

Actorul detine o gospodarie impresionanta la Babana, judetul Arges. Acolo se bucura de liniste si are grija de animalele care ii sunt atat de dragi.

Florin Calinescu a vorbit despre viata la tara si tot ce il bucura acolo, in comuna copilariei sale, unde s-a retras pe timpul pan.de.miei de coro.na.vi.rus. Calinescu are gaini, porci, bibilici si caini.

Am o gopodarie cu purcei, rate, bibilici, gaste. Am si o vulpe pe care nu am prins-o inca, din spatele casei. Eu de mai multi ani de zile traiesc in felul acesta si nu mi se pare ca este ceva special. Nu am perceptia unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pamant si ies mereu in curte”, a declarat Florin Calinescu.

“In comuna Babana s-a nascut tata si aici mi-am petrecut o buna parte a copilariei. Ocupat cu viata la tara, am mai slabit. Am o gospodarie cu multe animale: 83 de gaini, 5 porci de Bazna, doi baieti si trei fete, 42 de bibilici, 9 gaste, doi caini lupi si doi Schnauzeri pitici.

Am avut si capre cu iezi, dar iedul s-a facut mare si l-am dat pentru ca se tinea de rele”, a mai spus Florin Calinescu, potrivit huff.ro

Florin Calinescu si-a amintit cu drag de copilarie si este ingrijorat de soarta copiilor din zilelele noastre, care nu se mai bucura de natura si jocuri energice ca alta data.

„Cu trecerea vremii, ma gandesc la multe lucruri din copilarie. De exemplu, de ce nu mai e zapada si loc de sanius. Noi ne dadeam cu sania aproape de casa si aveam grija doar sa nu treaca vreo masina.

Si nici nu prea treceau masini pe atunci. Acum, pentru a merge la zapada, esti nevoit sa pleci la munte sau undeva departe de casa. Nu mai exista povesti la bradul de Craciun. Poate din cauza schimbarilor climatice. Mai vedeti copii care se joaca, de dimineata pana seara, pana la lesin, «Lapte gros» sau «Leapsa»?! Acum bucuria e un laptop, o tableta”, a mai spus Florin Calinescu.

Florin Calinescu a fost surprins in urma cu ceva vreme, in timp ce conducea un SUV militar vechi, dar foarte mare. Dupa aceea, fostul jurat de la PRO tv a facut o schimbare si a trecut la o masina modesta. Mai exact, actorul si-a luat o masina mica pentru a se strecura mai usor in traficul din Bucuresti. Potrivit Cancan.ro, acum ceva timp, actorul a fost surprins la cumparaturi, dar nu a mai venit nici cu SUV-ul, nici cu gargarita, ci cu o duba marca Ford.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.