Fiica cea mare a românului care trăiește cu două surori RUPE tăcerea. E neașteptat ce a spus despre tatăl ei, George Chirilă

Fiica cea mare a lui George Chirilă a rupt tăcerea cu privire la tatăl ei, la familia numeroasa și la faptul că are două mame.

Silvia este o fată foarte talentată deși are doar patru clase.

În cadrul unui interviu aceasta a făcut mărturisiri sincere despre familia ei.

Silvia este rodul iubirii dintre George Chirilă și Nicoleta, care i-a dăruit bărbatului opt copii.

Fiica cea mare a lui George Chirilă a rupt tăcerea
Sora Nicoletei, care trăiește de asemenea cu George Chirilă, i-a dăruit acestuia șase moștenitori. Silvia este foarte talentata la pictură și adoră să lucreze în lut. Aceasta se ocupa de cele doua pasiuni ale sale atunci când merge la păscut cu oile.

“Acum doi ani, eram pe deal și mă jucam în pământ. Am început atunci să modelez fără să știu ce poate ieși. Nu mi-a părut cel mai strălucit, dar am avut curaj să merg mai departe”, a declarat Silvia Chirilă în cadrul unui interviu.

Când a fost întrebată despre relația controversată pe care o are tatăl ei cu cele două surori, Silvia a răspuns: “Nu aș putea să îmi împart soțul cu o altă femeie”.

De-a lungul mărturisirilor făcute în cadrul interviului, fata cea mare a lui George Chirilă a menționat că a experimentat deja primii fiori ai dragostei. “Nu e foarte grozav să fii îndrăgostită. Ai foarte multe dureri de cap. Când ești îndrăgostit trebuie să porți și grija celuilalt.

Cu gândul, dacă altfel nu ai cum. Mă macină dorul de multe ori. Este un băiat care mie mi-a plăcut. Nu știe…Nu l-am mai văzut de doua luni. E trecut de 20 de ani.L-am cunoscut în Hunedoara. Are ochii albaștri și parul negru. M-a cucerit cu totul”, a mai spus ea, relatează wowbiz.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.