Femeia din imagine este fiica unei mari artiste de la noi. I-a moștenit frumusețea însă nu și ochii superbi, cum rar s-au mai văzut –»

Margareta Paslaru a parasit Romania in anul 1983, pentru a se stabili peste Ocean, alaturi de sotul ei, Gheorghe Sencovici, si fiica lor, Ana Maria.

Margareta Paslaru (72 ani) a fost si este una dintre cele mai indragite soliste din perioada comunismului. ”Diamant fermecat” si „Lasa-mi toamna, pomii verzi” sunt doar doua dintre melodiile interpretate de Margareta, care au facut istorie.

Plecarea ei in America a constituit o mare pierdere pentru muzica romaneasca. La vremea respectiva, in 1983, era o artista confirmata, cu mare succes la public si nu putini sunt cei care s-au intrebat de ce a decis Margareta sa paraseasca tara, renuntand la cariera muzicala.

Ei bine, se pare ca interpreta a avut de ales intre muzica si a-si salva casnicia cu Gheorghe Sencovici. Decizia a fost sa-si urmeze sotul in SUA, potrivit theone.ro.

In anii 1990, Margareta a revenit in tara, insa fiica ei, Ana Maria preferand sa ramana peste Ocean. Nu i-a calcat mamei sale pe urme, ci si-a facut o cariera de succes in cu totul alt domeniu. Ana Maria este presedintele unei companii de consultanta in management. Este casatorita si are doi copii.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.