Eugenia Şerban face dezvăluiri tulburătoare despre lupta cu cancerul

Eugenia Şerban, despre problemele care i-au declanşat cancerul. Actriţa a trecut prin momente groaznice după ce a fost diagnosticată cu cea mai cumplită boală. Însă, a descoperit cât de important este să te bucuri de fiecare moment și mai ales care sunt lucrurile ce contează în viață.

Eugenia Șerban a fost prezentă în emisiunea ”Vorbește lumea”, acolo unde a vorbit despre o perioadă grea din viaţa sa. Aceasta a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, ginecologic și la sân, iar din fericire a învins lupta cu boala nemiloasă.

În prezent, actriţa mărturiseşte că se simte bine şi se bucură de fiecare clipă pe care o trăieşte.

„Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă împortantă din viața mea”, a declarat vedeta, conform cancan.ro.

„Legat de alimentație nu am urmărit vreun plan anume. Mânănc o dată pe zi, dar destul de sănătos. Asta făceam și înainte, iar alimentația n-are nicio legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat mie. Stresul mi-a dăunat cel mai mult, el fiind mai rău că orice altă alimentație necorespunzătoare din ziua de azi (…) Cancerul sper să nu fie o lecție pentru nimeni. A fost doar o încercare a vieții pe care am reușit să o depășesc în totalitate, sper eu. Nu am luat-o ca pe o lecție pentru că nu am vrut să mă consider elevul neascultător de la școală”, a mai spus actrița.

Mai mult decât atât, cumpăna prin care a trecut a făcut-o pe Eugenia Şerban să se apropie din nou de Dumnezeu.

„M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a încvheiat Eugenia Șerban.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.