Este vestea zilei despre Camelia Mitoșeru

Informații noi despre Camelia Mitoșeru. Îndrăgita actriță a scăpat de o operație grea, pe creier, după o complicație care i-a pus viața în pericol. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mama lui Mihai Mitoșeru se simte bine și este la fel de veselă ca-n totdeauna.

Eveniment important pentru Camelia Mitoșeru

Actrița a declarat că se simte excelent și curând va urca din nou pe scenă. Camelia Mitoșeru se pregătește pentru un eveniment important la care este invitată la finalul lunii ianuarie. Ea va fi sărbătorită la Teatrul Constantin Tănase în cadrul unui spectacol In memoriam Puiu Călinescu. Evenimentul va avea loc pe 29 ianuarie 2022.

Sunt sărbătorită la Constatin Tănase împreună cu alți trei colegi de-ai mei. Directorul de la Tănase a debutat cu mine în spectacol. De când am ieșit la pensie la cerere, eu nu am mai putut să joc la teatru. Eu aveam trupă particulară. Aveam vechime atunci să-mi pun și-n cap. De atunci nu m-am dus niciodată la Savoy. Teatrul e renovat de Arșinel. E de vis!, a declarat Camelia Mitoșeru pentru click.ro.

Cum se simte acum actrița Camelia Mitoșeru

Optimistă din fire, Camelia Mitoșeru nu s-a temut de problemele pe care le-a întâmpinat și a luptat cu boala, iar acum este în afara oricărui pericol. Actrița a declarat că se simte excelent, și-a reluat activitatea la emisiunile tv unde este des invitată și are grijă să-și urmeze tratamentul, așa cum i-au recomandat medicii.

Mă simt excelent, mă duc pe la televizor din nou, nu m-ați văzut? Îmi iau tratamentul de două ori pe zi și îi dau mesaj lui Mihai să-l anunț că mi-am luat pastilele, a declarat Camelia Mitoșeru, în exclusivitate, pentru click.ro.

Mama lui Mihai Mitoșeru a trecut printr-o mare cumpănă când a fost operată pe creier. Intervenția nu a fost ușoară, iar la acea vreme, Mihai a făcut apel la public să doneze sânge pentru mama lui. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine și îndrăgita actriță și-a reluat activitatea, iese la cumpărături, la plimbare cu cățelul și iată că peste doar câteva zile va fi sărbătorită pe scenă pentru întreaga sa activitate artistică.

Evenimentul va avea loc pe 29 ianuarie, la Teatrul Constantin Tănase, în cadrul unui spectacol organizat In Memoriam Puiu Călinescu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.