Este SCANDALUL MOMENTULUI în showbiz

Scandal la Acces Direct. O invitată a plecat nervoasă din emisiune, iar mai apoi i-a transmis prezentatoarei că o va da în judecată. Au fost momente tensionate în cadrul emisiunii Acces Direct. Până la acest moment, Mirela Vaida nu a avut nicio reacție cu privire la acest scandal.

Cine i-a declarat război Mirelei Vaida

Totul a pornit în cadrul ediției Acces Direct unde a fost invitată antreprenoarea Maria Păuna care le-a acuzat pe două dintre fostele ei cursante că i-au furat cursurile. Una dintre ele a replicat cu o altă acuzație conform căreia Păuna nu și-ar fi respectat îndatoririle.

Vrea să fie și vedetă la televizor și formator profesional, vrea să fie și mare profesionistă în domeniu, dar practic nici ea nu cred că știe bine..,, a spus una dintre cursante.

Maria Păuna a ieșit nervoasă din platoul Acces Direct

La auzul acestor cuvinte, Maria Păuna a răbufnit și a ieșit nervoasă din platou. Ulterior, antreprenoarea a făcut o postare pe Instagram în care i-a declarat război Mirelei Vaida și a spus că va acționa în instanță atât emisiunea cât și prezentatoarea.

Tu ai zis că-s vreo proastă… și că vă faceți voi numărul cu mine!! “Maria…. Eu sunt prezentator…. Producătorul e de vina….” Și producătorul a fugit…Te dau în judecată!! și pe tine și Acces Direct!!! Ți-o jur!!! Și te voi pune acolo unde-ți este locul… printre proști și incompetenți…. că prea îi promovezi!!! Eu Maria Păuna îți declar RĂZBOI, a scris antreprenoarea pe Facebook.

https://www.instagram.com/p/CZe65wwopyn/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=675&rd=https%3A%2F%2Ffresh24.ro&rp=%2Fscandal-urias-la-acces-direct-cine-i-a-declarat-razboi-mirelei-vaida-30784#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2052%2C%22ls%22%3A1687.5%2C%22le%22%3A2049.100000023842%7D

Până la acest moment, Mirela Vaida nu a avut nicio reacție cu privire la cele întâmplate în platoul emisiunii pe care o conduce.

Nu se iese pe acolo. Pe acolo se iese, i-a spus Mirela Vaida Mariei Păuna, indicându-i cu degetul zona prin care ies invitații din platou.

Cert este că în timpul emisiunii, Mirela i-a spus antreprenoarei că o așteaptă și mâine în platou pentru a continua subiectul. Maria Păuna este cunoscută sub numele de Regina sprâncenelor. Ea a mărturisit la Acces Direct că tinerele cu care a făcut cursuri și pe care le-a ajutat au încercat să profite de pe urma acestui lucru și au ajuns să câștige sume uriașe pe spatele ei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.