Erau în fața altarului, când mirele a întrerupt nunta, spunând că iubește pe altcineva: „Iubirea mea, …”! „EA” era chiar acolo, în biserică! Toți au rămas fără cuvinte când au văzut ce-i face bietei soții în ziua nunții..

Nunta nu reprezintă doar o mare petrecere, ci momentul în care un cuplu de îndrăgostiți își celebrează și își jură dragostea până la adânci bătrâneți.

Dar, această nuntă a fost cu totul specială. În timpul ceremoniei religioase a unui cuplu portughez, mirele a ținut să declare că iubește pe altcineva, iar cuvintele sale imediat au stârnit uimirea invitaților.

Am mai auzit de situații în care unul dintre miri a decis să renunțe la nuntă în ultimul moment, dar din momentul în care Jefferson și-a întrerupt ceremonia, nunta lui a devenit specială.

Bărbatul nu a avut nicio clipă intenția de a-și lăsa soția în fața altarului și să fugă cu altă femeie. Când a venit vremea să facă schimb de jurăminte cu viitoarea lui soție, Jefferson a recunoscut că iubește pe altcineva.

Nimeni nu înțelegea ce se petrece, dar abia când mirele și-a întors privirea către o fetiță care se afla printre invitați, toți cei prezenți au aflat adevărul.

În timpul ceremoniei emoționante, Jefferson nu și-a dedicat viața doar soției sale, Jessica, ci și fetiței sale de 8 ani Giovanna.

Cuvintele frumoase ale lui Jefferson pentru Giovanna, care nu este fiica lui biologică, au făcut-o pe micuță să lăcrimeze.

„Îți ofer dragostea mea. Voi avea grijă de tine și te voi proteja mereu și nu voi lăsa să ți se
întâmple nimic rău”, a spus Jefferson, privind-o în ochi pe Giovanna.

Profund emoționată, fetița a luat microfonul și i-a mulțumit noului său tată.

Cu siguranță acest moment a fost unul de care toți cei care au participat la acestă nuntă își vor aminti cu drag!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.