„Eram la Cluj, a venit un domn la mine și mi-a zis:

Nu mai reprezintă de mult un secret că Dan Negru este una dintre cele mai transparente personalități publice.

Prezentatorul de la Kanal D relatează, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, povestea banilor pierduți din publicitate.

Sumele cărora “Regele audiențelor” le-a spus pas echivalează cu un apartament în Capitală, însă Dan Negru nu pare să

regrete deciziile luate. Gazda Tv este chiar subiect de glume printre colegii de breaslă, care l-au încurajat să se afilieze cu diferite branduri, acesta refuzând parteneriatele cu vehemență.

Momentul marcant pentru Dan Negru este chiar perioada de aur a televiziunii în România, când acesta prezenta “Academia Vedetelor”, un format de succes. Cu cifre impresionante la acea vreme, moderatorul era căutat de firmele mari, care abia începuseră să pătrundă în România, din exterior.

“Sunt prostălăul suprem, din cauza banilor!”
De-a lungul timpului, s-au vehiculat numeroase legende cu privire la modul atent în care Dan Negru își drămuiește finanțele. Renumit atât pentru afacerile din domeniul imobiliar, cât și pentru veniturile din televiziune, noul prezentator de la Kanal D pare să fi avut parte și de episoade în care nu au primat finanțele. Ca punct de reper este “Golden Age-ul” media, când Dan Negru a fost ofertat cu o sumă echivalentă unui apartament, pentru un contract de doar jumătate de an.

“Nu există prostălău mai mare decât sunt eu, și asta îmi zic toți colegii din breasla mea! În bancurile colegilor de televiziune, eu sunt prostălăul suprem, din cauza banilor, pentru că eu am refuzat orice asociere, în orice reclamă de-a lungul timpului, și crede-mă că am pierdut mult!
În anii 2000, aveam de exemplu un show care se numea “Academia Vedetelor” și erau vedetele legate la ochi, băgau mâna în acvarii. Era o isterie, copiii erau înnebuniți după emisiunea aia, cotele de piață erau fabuloase de audiență! Îmi amintesc că aproape nu cobora niciodată sub 60 la sută!

ARTICOLE SIMILARE

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.