Emil Rengle de la Survivor este gay? „Nu îmi este ruşine cu ceea ce sunt”

Emil Rengle de la Survivor este gay? Este întrebarea ce a stăruit de multe ori pe buzele internauților, în ceea ce-l privește pe Emil Rengle. Răspunsul la această curiozitate a fost oferit chiar de către concurentul de la Survivor România 2022. În urmă cu câțiva ani, el a postat un filmuleț pe YouTube, destul de lung, în care a vorbit pe larg despre orientarea lui sexuală.

Emil Rengle de la Survivor este gay? Faimosul din Republica Dominicană explica atunci că a vrut să facă de mai mult timp această mărturisire, însă i-a fost teamă. Faptul că este „diferit’ a fost un lucru „greu de purtat’ în România, spunea el.

„Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat. Nu eşti ca toţi ceilalţi.

Vă voi vorbi azi despre un subiect de care mi-am dorit foarte mult să vă vorbesc. De ce n-am făcut-o? N-a fost timpul până acum. Am foarte mari emoţii să vorbesc despre acest subiect, însă o voi face. M-am gândit să îl ţin secret toată viaţa mea, să joc un teatru, continua atunci coregraful, cu lacrimi în ochi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.