Ema și Denisa, două eleve de clasa a XII-a, au murit înecate în Dunăre, în Mehedinți. Ele se aflau la scăldat / FOTO

Două fete, absolevente de clasa a XII-a, au murit ieri în Mehedinți, după ce au ieșit la scăldat în Dunăre.

Denisa, una dintre tinera, a intrat în apă și nu a mai putut ieși, iar atunci cealaltă fată i-a sărit în ajutor,

cu toate că nu știa să înoate. Din păcate, ambele au pierit!

Sfârșit tragic ieri pentru două tinere, absolvente ale clasei a XII-a. Cele două fete, împreună cu un prieten, au decis să meargă să se scalde în Dunăre, însă nimic nu avea să prevestească ceea ce urma să se întâmple.

Ema și Denisa, două fete din Mehedinți, au murit înecate în Dunăre

La un moment dat una dintre fete, Denisa, a decis să intre în apă să se răcorească, însă din păcate nu știa să înoate, iar curenții puternici nu au mai lăsat-o să iasă la suprafață. Văzând cum prietena ei se zbate între viață și moarte, Ema a sărit imediat după ea.

Cu toate că nu știa nici ea să înoate, fata a decis să meargă și să-i ofere ajutor prietenei sale, însă din nefericire curenții puternici ai Dunării au luat-o și pe ea.

Băiatul aflat de pe margine a sărit într-un suflet să le salveze pe amândouă, iar pe una a reușit să o scoată din apă, din păcate în stop cardio-respirator. La fața locului s-au deplasat de îndată mai multe echipaje care au încercat să o resusciteze, însă din păcate a fost declarat decesul.

Cea de-a doua fată nu fusese găsită, iar abia după o oră scafandrii de la ISU Caraș-Severin au reușit să-i dea de urmă și să o adună la mal, dar tot decedată.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.