EL este fiul uitat al lui Florin Busuioc, despre care actorul a spus că NU regretă că l-a părăsit. Dezvăluirile cutremurătoare ale băiatului: „Te-ai speriat și…”

Relația dintre Florin Busuioc și fiul său a fost un subiect de interes public timp de mulți ani.

În timp ce cunoscutul Busu a făcut multe sacrificii pentru a ajunge la faima de care se bucură astăzi, familia lui a avut de suferit.

Care este adevărul despre relația dintre Florin Busuioc și fiul său

Anii au trecut, dar fiul său, Florin Busuioc Jr. nu a putut să treacă peste faptul că legătura dintre el și tatăl său s-a răcit din ce în ce mai mult. Chiar dacă s-a zvonit că aceștia au reluat legătura, se pare că s-a întâmplat exact opusul și aceștia nu își vorbesc nici măcar în prezent.

Povestea a început în anul 1991, când Florin Busuioc a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Marieta, o asistentă medicală din Târgu Mureș.

Aceasta i-a dăruit un fiu, acum în vârstă de 30 de ani. După ce actorul a fost transferat la București și a început să stea tot mai departe de familie, relația cu Marieta s-a răcit, iar acum 12 ani, cei doi au divorțat, Florin Busuioc Jr. rămânând alături de mama lui, la Târgu Mureș.

Din păcate, acela a fost și momentul în care tatăl și fiul s-au văzut pentru ultima oară. Singurul semn primit de la băiatul lui a fost un SMS acid, trimis la scurt timp după ce actorul a suferit infarctul…

Că fiul lui Florin Busuioc nu a uitat și că nu și-a iertat părintele s-a văzut în clipa în care tânărul a scos o piesă, care se numește Tată, de ce? și ale cărei versuri sunt mai mult decât revelatoare…

„Asta e lumea mea/ E conturată prin durere/ Se putea evita/ Atâta timp cât și ție îți pasă. Se poate repara doar dacă vom încerca. Nu am întrebări, așa cum te-ai aștepta/ Știu, te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița/ Ai crezut că timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu ești de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?’. Finalul piesei este cât se poate de dur și Florin Jr. îi aduce o acuzație gravă tatălui său: De ce să nu-i faci pe plac lui bunicu? / Lumea-i mică și se zice,/ Că omu chiar voia să mă cunoască în ultima lui clipă”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.