Ea este Francesca, consiliera de 23 de ani de la Primăria Botoșani: ”Mă adaptez ușor!”

Francesca este consiliera de 23 de ani de la Primăria Botoșani.

Mai exact, ea este consiliera viceprimarului municipiului Botoșani, Liviu Toma. Chiar daca are o vârstă fragedă în ale politicii, tânăra spune că partidul din care face parte are încredere în capacitățile ei.

Francesca Șoltuzu este absolventă a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava.

În prezent, tânărul consilier urmează două programe de master.

Francesca Șoltuzu este consilieră la primăria Botoșani incepând de vineri, 20 noiembrie 2020.

Francesca, consiliera de 23 de ani de la Primăria Botoșani
Este începătoare în ale politicii, însă firea comunicativă și dorința de acumulare a unor cunoștință noi au propulsat-o pe Francesca direct în funcția de consilier la primăria Botoșani. Chiar dacă are doar 23 de ani, tânăra menționează că relația cu domnul viceprimar este una de bun augur, semn că lucrurile funcționează bine în primărie.

De vineri, 20 noiembrie 2020, Francesca Șoltuzu ocupă funcția de consilier la primăria Botoșani. Chiar daca are o vârstă foarte frageda pentru a intra într-o funcție așa de importanta, ea a obținut un post vânat de mulți absolvenți de Administrație Publica din tara. Totuși, Francesca este susținută de partidul din care face parte, Pro România, care i-a oferit încredere deplină, în ciuda vârstei fragede.

Francesca Soltuzu recunoaște că are o relație bună cu viceprimarul Liviu Toma. Cei doi se cunosc și colaborează bine în cadrul Primăriei Botoșani. De asemenea, mulțumirile Francescăi se îndreaptă și către partidul din care face parte.

Proaspătul consilier recunoaște că se integrează perfect în cadrul Pro România, având în vedere înclinația conducerii către susținerea tinerilor.

Îl cunosc pe dl viceprimar Liviu Toma de mult timp, iar împreună am desfășurat o activitate colaborativă de bun augur. Sunt o fire comunicativă, mă adaptez ușor la schimbări, flexibilă în gândire și dornică de a acumula noi cunoștinte. Doresc să menționez și faptul că, partidul din care fac parte, Pro România, a avut mereu încredere în mine și mi-a oferit sprijin ori de câte ori am avut nevoie. Colectivul este unit, membrii se ajută între ei, iar ceea ce am apreciat cel mai mult este faptul că acest partid susține tinerii și ideile acestora, a declarat tânăra, potrivit botoșăneanul.ro.

Francesca Șoltuzu este absolventă a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava. Tânărul consilier urmează de curând și un program de master privind Literatura Română în Context European, în cadrul aceleiași facultăți. Astfel, Francesca urmează să susțină lucrarea de disertație, conform botoșăneanul.ro.

Proaspătul consilier frecventează în paralel și masterul Studii Administrative Europene din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București (SNSPA), semn că studiile reprezintă un punct forte pentru Francesca.

Un fost consilier local din Hârlău a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate
Un fost consilier local al orasului Hârlău a fost declarat incompatibil de cătreAgentia Nationala de Integritate. Fostul Consilier Local Fotea Constantin a fost declarat incompatibil dupa ce , in calitate de asociat si administrator, firma acestuia a avut relatii economice directe cu Consiliul Local dar și cu Colegiul National ” Ștefan cel Mare”.

1. FOTEA CONSTANTIN,

Fost consilier local în cadrul consiliului local al orașului Hârlău, Județul Iași

INCOMPATIBILITATE

În perioada exercitării mandatului de consilier local, societatea comercială la care persoana evaluată deține calitatea de asociat iar soția sa deține funcția de administrator și calitatea de asociat, a efectuat achiziții directe cu o societate comercială înființată de Consiliul Local, precum și cu Colegiul Național „Ștefan cel Mare”
Hârlău, și a emis 8 facturi în valoare totală de 15.935,72 lei.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 161/2003, coroborat cu art. 25 din Legea nr. 215/2001, dispoziții legale în vigoare pentru perioada supusă evaluării.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.