E putred de bogat dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 de dolari oricui îi prezintă o femeie pe gustul lui! Toți au sărit cu nume de femei, până i-au auzit cerințele și condițiile. Uite ce-și dorește bogătașul

Acum că a devenit un om de afaceri de succes, Joe Cohen își mai dorește doar o parteneră potrivită de viață. El povestește că a încercat orice, fără noroc: ,,Opresc femei pe stradă. Am încercat și în baruri, activități, evenimente. N-am avut noroc.”

Așa că, pentru a face lucrurile să funcționeze așa cum vrea el, a decis să ofere frumoasa sumă de 10.000 de dolari oricui îl ajută. În plus, oferă și 2.000 de dolari oricui l-ar putea prezenta cuiva care i-ar putea prezenta o femeie! Folosindu-și propriul website pentru a se descrie, el pune acolo și o listă de ,,Termeni și Condiții”.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

– Oricine poate să îmi prezinte o femeie, nici nu trebuie să te cunosc. Distribuie această postare prietenilor tăi și vei avea banii dacă sfârșesc prin a mă întâlni cu o amică de-a ta.
– Dacă distribui unui prieten care ajunge să îmi prezinte pe altcineva, tu primești 2.000 de dolari.
– Femeia trebuie să fie în Calidornia de Sud, sau să vrea să trăiască aici, nu îmi plac relațiile la distanță.
– Dacă fata mă găsește singură și nu e trimisă de cineva, îi voi da opțiunea de a-i da ei sau de a-i dona unei campanii caritabile pe care o va alege ea.
– Dacă sunt forțat să mă mut din California pentru a mă întâlni cu cineva, atunci nimeni nu mai primește nimic.

(Tot el mai spune că va plăti întreaga sumă dacă se va vedea cu succes timp de 4 luni cu femeia respectivă.)

Ce s-a întâmplat? Deocamdată anunțul lui a devenit mega-celebru și ajunge la din ce în ce mai mulți oameni. Dacă o va găsi pe aleasa inimii sale, atunci cu siguranță va afla toată lumea!

Când o familie din Londra și-a postat anunțul într-un ziar spunând că sunt în căutarea unei dădace pentru cei patru copii ai lor, nu și-au dat seama că acel anunț va cauza atât de mare interes în rândul jurnaliștilor și publicului larg. Totuși, salariul și beneficiile care vin cu slujba sunt foarte unice și greu de ignorat. Această familie au făcut tot posibilul pentru a face slujba de dădacă cea mai atractivă.

Dar apoi am aflat că familia cu patru copii (cu vârste de 2, 5, 7 și 15), are standarde foarte înalte. De fapt, mama care a scris acest anunț a precizat: ,,Simt că e cel mai bine să fiu directă – slujba este grea. Copiii noștri învață acasă și au nevoie de atenție și supraveghere constantă, chiar și când sunt cu profesorii lor.”

Mama apoi a făcut o listă cu ce atribuții va avea bona:
1. Trebuie să aibă diplomă în Psihologia Copilului.
2. Să nu aibă copii ai ei.
3. Să aibă măcar 15 ani de experiență ca bonă.
4. Să fie dispusă să lucreze șase zile pe săptămână, de la 7 dimineața la 8 seara.
5. Să îi placă să zboare cu avionul și să fie dispusă să călătorească internațional, uneori chiar și de trei ori pe săptămână, fiindcă familia are case în Londra, Barbados, Cape Town și Atlanta.
6. Trebuie să aibă un carnet de conducere din Marea Britanie.
7. Ideal, să fi făcut cursuri de auto-apărare. Totuși, dacă candidata nu are acest curs, familia se oferă să i-l plătească. Acest lucru nu este negociabil.

După aceea mama a precizat și care sunt avantajele acestei slujbe:
1. Un salariu de 100.000 de lire pe an
2. Familia preferă ca dădaca să mănânce mereu cu copiii, mâncarea va fi pregătită de către bucătari celebri. Dar acest lucru nu este obligatoriu, bona își poate alege singură mâncarea.
3. Poate folosi automobilele familiei, inclusiv un Porsche, un Range Rover și un Maserati.
4. Este liberă să facă ce vrea cu timpul ei liber. Totuși, familia trebuie să precizeze: băutul în exces și ingerarea de substanțe interzise nu vor fi tolerate și vor fi pedepsite prin concediere imediată.

Mama a postat acest anunț pe un site din Marea Britanie și a spus că nu se aștepta ca acesta să primească atât de multă atenție din partea presei internaționale. Presupun că toată lumea este uimită de stilul de viață al acestor oameni… Peste 1.000 de femei și-au depus CV-urile pentru această slujbă și, nu cred că mai e nevoie să menționăm, toată lumea e curioasă cine va fi norocoasa care va primi această slujbă de vis. Sau de coșmar?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.