“E la două facultăți, se descurcă foarte bine!” Ce spune Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, despre cum se descurcă fiica sa, la facultate

A venit timpul ca fiica Adrianei Iliescu să devină studentă, însă aceasta nu a ales doar o facultate, ci două!

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza Maria Iliescu, a început facultatea, fiind studentă în primul an, la două facultăți. Nu este o surpriză faptul că aceasta se descurcă foarte bine, aspect afirmat de mama sa.

Fiica celei mai bătrâne mame din România urmează două facultăți în paralel

Atunci când vine vorba despre finanțarea celei de-a doua facultăți pe care Eliza Maria Iliescu, o urmează în plus, mama sa, Adriana Iliescu, a mărturisit faptul că aceasta este cea care o va ajuta să o plătească, din pensia primită de la Uniunea Scriitorilor.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a declarat Adriana Iliescu.

Pe lângă această sumă octogenara, mai primește încă 2000 de lei, de la Uniunea Scriitorilor.

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Ne-am gospodărit mereu cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, mărturisea Adriana Iliescu pentru playtech.ro.

Deși până în acest moment, fiica sa se descurcă excepțional la ambele facultăți, Adriana Iliescu a declarat că aceasta a fost nevoită să-și mute câteva ore, de la o grupă la alta, pentru a ajunge la timp, dar și faptul că mai apelează la taxi pentru a ajunge.

„E la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut. Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe.”, a declarat Adriana Iliescu.

Ce-și dorește Eliza Maria Iliescu pentru viitorul său

Atunci când vine vorba despre dorințele tinerei studente, aceasta a declarat și care a fost motivul pentru care a ales să urmeze Facultatea de Litere, dar și cea de Științe Umane.

„Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură, de aceea mi-am și ales această facultate, d in cadrul unei Universități prestigioase din București. M-am înscris și la a doua facultate, de Științe Umane.”, a menționat Eliza Maria Iliescu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.