Drama neștiută a Cristinei Cioran. Vedeta trăiește cu o mare durere în suflet

Cristina Cioran este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară.

Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mămică și fiica ei a scăpat de toate problemele.

Totuși, în suflet va purta mereu o mare durere, de care nu va putea scăpa niciodată.

Cristina Cioran, despre drama vieții sale
Cristina Cioran se declară acum o femeie fericită. Are un partener de viață care o iubește și o respectă și a ajutat-o să-și găsească fericirea și de câteva luni a devenit și mămică, iar fericirea ei a devenit și mai mare.

Totuși, Cristina se confruntă cu mare durere de mult timp, de care nu va putea scăpa niciodată. Copilăria ei a fost una destul de frumoasă, plină de amintiri plăcute, alături de oamenii pe care i-a iubit. Cel mai dureros episod pentru ea, de care a avut parte în primul an de facultate, a fost pierderea tatălui său.

Și-ar fi dorit să o vadă cum evoluează, însă moartea a venit mult prea repede. Bărbatul nu a susținut-o prea mult pe Cristina în cariera ei și nu a avut încredere că ea va reuși, însă a demonstrat că se poate și a luptat pentru visul ei.

Tatăl său se temea că fiica lui va fi nevoită să facă anumite sacrificii care nu îi aduc cinste pentru a ajunge sus, motiv pentru care nu își dorea să urmeze această cale. Cristina regretă că tatăl ei nu a apucat să o vadă evoluând și mereu se gândește la asta.

“Iniţial, nu m-au încurajat, pentru că viaţa de actor dinainte de Revoluţie era frumoasă, boemă, dar nu era văzută foarte sigură, mai ales pentru o fată. Erau şi acele legende că dacă nu te cuplezi cu un regizor nu o să faci niciodată nimic, dar n-am crezut în asta. Mie mi s-a părut că talentul, dorinţa şi pasiunea sunt mult mai importante şi te pot duce unde îţi doreşti.

Am dat la facultate la Bucureşti, deşi taică-miu nu a fost de acord. El şi-ar fi dorit să fiu orice altceva în afară de actriţă. După care, pentru că în anii ăia lumea se schimba, cred că a revenit la sentimente mai bune. Nu am apucat să vorbim prea mult despre asta, pentru că el a murit când eu eram în anul I de facultate… Ştiu că făcusem o reclamă şi chiar îmi doream foarte tare să vadă că am făcut ceva, dar nu a mai apucat”, a mărturisit Cristina Cioran.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.