Drama lui Cristi, tânărul care a murit la doar o zi după nuntă.

Cristi, un tânăr de 28 de ani din Rădăuți-Prut, a murit în tragicul accident care a avut loc, luni dimineață, pe raza

localităţii Miorcani, la graniţa României cu Republica Moldova. Cu doar o zi înainte de tragedie acesta se căsătorise cu Laura, aleasa inimii sale.

Cristian I. se afla în mașina care a intrat într-un cap de pod, alături de alți patru prieteni. La volan era un șofer de 22 de ani, iar Cristian și un alt tânăr au murit pe loc.

Şoferul care a produs accidentul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu. Potrivit acesteia, tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul era băut
Pe şoseaua care duce de la Miorcani la Mitoc, tânărul de 22 de ani, aflat la volan a pierdut controlul asupra volanului şi s-a izbit violent într-un cap de pod de la marginea şoselei.

„Din verificările efectuate până în acest moment a reieşit faptul că un tânăr de 22 de ani, din comună Rădăuţi Prut, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 24C, direcţia de deplasare dinspre Miorcani înspre Cotu Miculinţi, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în impact cu un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri, de 28 de ani şi de 26 de ani, pasageri în autoturism, ambii din comună Rădăuţi Prut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,57 mg/ l alcool pur în aerul expirat„, a afirmat Nenişcu.

Ea a adăugat că şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Trei dintre cei aflaţi în maşină au fost efectiv aruncaţi pe câmp. Doi dintre aceştia au rămas însă încarceraţi, aflându-se chiar pe partea unde a avut loc impactul. Cei doi au murit pe loc. În urmă cu o săptămână alţi trei tineri au murit, tot în urma unui grav accident rutier, într-o comună apropiată, la Ripiceni. Este al doilea accident deosebit de grav petrecut în numai o săptămână pe drumurile din nordul judeţului.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.