Domnul Luigi e taximetrist si a lasat un client la destinatie. Apoi s-a uitat pe bancheta si cand a vazut ce a lasat barbatul pe care l-a avut in masina, s-a dus intr-o fuga la Politie. Oamenii legii mai ca si-au facut cruce cand au vazut despre ce e vorba. E un caz unic in Romania, foto

Taximetristul care a inapoiat 5.000 de lei unui client castiga in cinci luni suma aceasta.

Gestul taximetristului Luigi Unguritu, 50 de ani, din Craiova, care a inapoiat cei 5.000 de lei pierduti de un client pe bancheta din spate a masinii sale, a impresionat foarte multa lume.

Soferul de taxi care a gasit portofelul cu 5.000 de lei in el, uitat de un client in masina sa, nu s-a gandit nicio clipa sa pastreze banii, desi castiga aceasta suma in cinci luni de munca. Pentru ca n-a putut sa dea de urma clientului, taximetristul a dus portofelul la Sectia 3 Politie Craiova, iar oamenii legii l-au gasit pe proprietar, cei doi barbati intalnindu-se in fata politistilor.

„Sunt taximetrist de cinci ani. Am mai facut taximetrie inainte, dar apoi am mai lucrat in alte locuri, iar acum m-am intors la aceasta meserie. Muncesc mult si ne descurcam greu cu banii pe care ii avem lunar pentru ca sotia mea este pensionata medical si are doar 400 de lei lunar. Dar, sa zicem ca pot sa asigur familiei …
Desi veniturile lunare nu prea ii permit sa mearga in concedii, iar atunci cand totusi reuseste nu poate sa stea mai mult de cateva zile, barbatul nu s-a gandit nici macar o secunda sa pastreze banii pierdusi de client.

„In timpul liber incerc sa ma ocup, alaturi de familie, de treburile pe care le avem in gospodarie. Pentru plimbari nu prea avem timp si nici veniturile nu sunt suficiente. Nu am mers niciodata mai mult de o saptamana in concediu si am vizitat doar locuri din Romania“, a povestit Luigi Unguritu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.