Doliu uriaș în presa din România

Cristi Marinescu, un celebru jurnalist sportiv din Piteşti şi corespondent al Gazetei Sporturilor, s-a stins din viață. „Am fost primul care am scris de Mutu, de Dani Coman, de Dică”, sunt câteva dintre cuvintele regretatului reporter.

S-a stins din viață la 67 de ani. Nefericitul incident a fost transmis de FC Argeș, care a scris un un mesaj emoţionant pe pagina oficială a clubului de fotbal.

FC Argeș: Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi ai Argeșului
„Clubul FC Argeș regretă dispariția gazetarului sportiv argeșean Cristi Marinescu (67 ani). Acesta se confrunta cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet. În urmă cu 7 ani, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior după ce a făcut o cangrenă. A fost internat la Spitalul din Mioveni, ulterior fiind transferat la SJU Pitești, unde s-a infectat cu Covid-19.

Cristi Marinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști sportivi ai județului. A lucrat mai bine de două decenii la mai multe publicații din Argeș, dar și la Gazeta Sporturilor. Îl vom păstra mereu în gândurile noastre! Dumnezeu să-l odihnească în pace!. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, este mesajul public de pe Fotbal Club Argeș Pitești.

Doliu uriaș în presa din România! A murit un jurnalist celebru. Era foarte apreciat

În 2015, regretatul jurnalist povestea cum a luat contact cu sportul și care au fost primele sale articole despre sportivii români.

„Am început să joc handbal la Câmpulung, în clasa a 9-a de liceu, în anul 1977 şi am ajuns să joc în Liga I. Am fost portar şi am jucat la ASA Târgu Mureş, la Găeşti şi la Dacia Piteşti. Eram singurul portar de handbal din ţară care apăram în pantaloni scurţi. Din 1985 m-am apucat de arbitraj şi am arbitrat până în 1997 sau 1998. Am fost primul care am scris de Mutu, de Dani Coman, de Dică. Lui Mutu eu i-am zis prima dată „Briliantul”, după care a preluat-o Neţoiu, că Mutu e briliantul lui!”, declara Cristi Marinescu atunci, conform România TV.

Reamintim că miercuri, 9 februarie, profesorul de matematică Nicolae Filiș s-a stins din viață. Cumplita veste a fost transmisă de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, Filiala Gorj.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.