Doliu uriaș! A murit un celebru politician din România: A fost mereu de partea adevărului

Este vorba despre fostul deputat Dragoș Petre Dumitriu. Tragicul anunț a fost făcut chiar de publicația Sputnik, unde acesta lucra ca jurnalist.

Potrivit celor scrise, Dragoș Petre Dumitriu „a avut curajul să spună lucrurilor pe nume” și „și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești”.

Doliu în scena politică din România! A murit după zeci de ani de activitate: Și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești
Dragoș Petre Dumitriu a fost, între anii 1988-1990, inginer constructor Trustul Construcţii Hidrotehnice. Începând cu anul 1990 până în 1992 a fost director săptămânal „Strada”, după care din 1992 şi până în 1993 a fost redactor șef adjunct cotidian „Universul român”.

Mai apoi, între anii 1995 – 1997, acesta a fost publicist comentator, cotidianele Actualitatea, Jurnalul Naţional, Vocea României, după care între 1997 – 2000, a ocupat funcţia de redactor şef „Atac la Persoană”. De asemenea, acesta a fost director săptămânal „Anchetă” şi televiziunea OTV între anii 2000 – 2004.

Mesajul transmis de redacția Sputnik
Potrivit celor scrise de redacția Sputnik, fostul deputat în Parlamentul României și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești și „a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică”.

„Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului! Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș! Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei și celor apropiați!”, a transmis redacția Sputnik.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.