Doliu în lumea telenovelelor. Una dintre cele mai îndrăgite actrițe și-a pus capăt zilelor…

Încă o veste tristă din lumea filmului. O cunoscută actriță și-a pus capăt zilelor și a fost găsită fără suflare în locuința sa.

Nimeni nu se aștepta să recurgă la acest gest extrem. Era celebră în toată lumea, inclusiv în România, pentru rolurile sale în cele mai cunoscute telenovele.

O actriță celebră și-a pus capăt zilelor

Gest extrem din partea actriței de origine spaniolă Veronica Forque. Avea 66 de ani și a fost găsită fără suflare în apartamentul ei. Nu există multe date cu privire la cauza morții, însă potrivit primelor informații, actrița s-a sinucis. Oamenii legii au deschis o anchetă și continuă cercetările.

Alarma s-a dat în jurul amiezii, când cineva a sunat la numărul unic de urgență și a anunțat că o persoană s-a sinucis într-un apartament. Cea în cauză era Veronica Forque. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Medicii au constatat decesul în cazul actriței.

Doliu în lumea telenovelelor. Una dintre cele mai îndrăgite actrițe și-a pus capăt zilelor

Vestea morții sale s-a răspândit rapid în lumea filmului. Mai mulți actori care au lucrat cu Veronica Forque au transmis condoleanțe familiei îndoliate.

Adio Veronica Forque. Am lucrat cu ea în urmă cu câțiva ani și îmi amintesc de o femeie dulce, spirituală și o foarte bună prietenă de joc. RIP, a scris actorul Antonia Banderas pe contul său de Instagram.

Veronica Forque, cunoscută publicului român pentru rolul din Matador

Veronica Forque a lăsat în urma sa o carieră remarcabilă. Actrița de origine spaniolă era cunoscută în toată lumea, grație rolurilor pe care le-a jucat în cele mai celebre telenovele. În România, publicul o știa în special pentru rolurile din Matador și Ce am făcut ca să merit asta, în regia lui Pedro Almodovar.

Doliu în lumea telenovelelor. Una dintre cele mai îndrăgite actrițe și-a pus capăt zilelor

Despre Veronica Forque se știe că era fiica regizorului Jose Maria Forque și a scriitoarei Carmen Vazquez-Vigo. Actrița era căsătorită cu Manuel Iborra și avea o fiică. De-a lungul carierei sale a jucat în numeroase filme cunoscute cum sunt Kika, Ce am făcut să merit asta, dar și-a lăsat amprenta și în seriale tv și piese de teatru.

A fost recompensată cu patru premii Goya, pentru cea mai bună actriță. În ultima perioadă, actrița nu a mai jucat în filme, dar era des invitată la emisiuni de televiziune unde se afișa mereu cu zâmbetul pe buze.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.