Doliu în lumea fotbalului românesc! Dan Petrescu este răpus de durere

Lumea fotbalului românesc a fost greu pusă la încercare. Aflăm acum că cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu a plecat dintre noi în mod fulgerător.

Antrenorul este răpus de durere după ce a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața lui, care l-a susținut în tot acest timp.

A murit “Pisică”, marele susținător al CFR Cluj

Zi de doliu în fotbalul românesc și pentru marele antrenor Dan Petrescu.

Cel mai bun prieten al antrenorului, Ilie Florian, cunoscut și drept „Pisică”, mare susținător al lui CFR Cluj, s-a stins din viață.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, mai ales pentru că bărbatul era mereu plin de viață și nu se știa suferind de vreo boală.

Vezi și: Doliu în toată România! A murit marele actor Doru Ana

Anunțul a fost făcut chiar de clubul de fotbal printr-un comunicat pe rețelele de socializare, dar fără a preciza cauza exactă a decesului.

Pisică era un mare susținător al CFR și mergea des să îi susțină pe ardeleni, iar după fiecare campionat câștigat, compunea mesaje care mai de care mai interesante.

„Rămas bun, prieten drag!

Astăzi, în ziua meciului cu UTA, am primit o veste tristă pentru întreaga familie CFR-istă.
Ilie Florian sau “Pisică”, așa cum îl numeau toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, a trecut la cele veșnice! Un prieten drag pentru toți cei din clubul nostru, în special al antrenorului Dan Petrescu, “Pisică” ne-a fost mereu alături și reușea să ne aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente.

Dumnezeu să te odihnească în pace, “Pisică”! Nu te vom uita niciodată!”, se arată în comunicatul clubului.

Dan Petrecu a primit vestea că cel mai bun prieten al lui nu mai este în această lume chiar înainte de partida de fotbal cu UTA Arad. Acesta a precizat doar că îi este foarte greu să creadă că omul care îi era mereu alături și făcea întreaga echipă să râdă nu mai este printre noi.

„Un prieten al meu, dar și al fotbalului. Nu numai de la CFR. Mulți oameni de fotbal care îl știu. Sincer, mie îmi este foarte greu acum”, a declarat Dan Petrescu, înaintea partidei cu UTA Arad.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.